Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Mandžukić najbolji igrač Wolfsburga u susretu protiv Herthe

Mario Mandžukić
Pixsell
31.10.2011.
u 17:36

Mario Mandžukić zabio je izjednačujući pogodak (1:1)za Wolfsburg u domaćem poraza od Herthe 2:3 u 11. kolu njemačke lige. Mandžo je za svoju igru u Kickeru dobio dvojku, najbolju ocjenu u domaćoj momčadi

Drugi hrvatski igrač u Wolfsburgu Srđan Lakić ušao je u igru u 63. minuti i ostao neocijenjen. Srđan se u posljednjem dijelu utakmice ozlijedio te će morati mirovati dva tjedna. Kapetan Herthe Andre Mijatović odigrao je svih 90 minuta za berlinsku momčad, te je dobio trojku.

Iako je Köln slavio na domaćem terenu protiv Augsburga 3:0, naš Mato Jajalo dobio je samo četvorku. A isto je ocijenjen i Ivan Perišić, čija je dortmundska Borussia na gostovanju kod Stuttgarta igrala 1:1. Perišić, koji je igrao do 76. minute. Ivica Olić ostao je neocijenjen u domaćoj pobjedi Bayerna protiv Nürnberga 4:0, u igru je ušao u 77. minute.

Ključne riječi

Komentara 2

II
izvor istine
21:17 31.10.2011.

Sa dvojicom bosanaca Magath je osvojio titulu.Da vidimo sad sta ce uraditi sa dvojicom hrvata.

OB
-obrisani-
06:38 01.11.2011.

Ma jest,samo tvoja dva Bosanca su zasluzna za osvajanje titule.... De bolan suti,da nije suigraca koji su takodjer zasluzni bi li opet tak govorio.... Usporedjivat Edina i Maria je bezvezno... Edin je svoje odradio ,Mario radi.... U 17 utakmica je je postiga 14 pogodaka,sto vise bude radio i bio bolji preci ce Edina... U statistici prije dva tjedna samo po postignutim pogodcima i ocjenama je jedino Mario Gomez bio ispred Maria Mandjukica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije