Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frankfurter Rundschau otkriva

Mandžo je živio u Njemačkoj pa je brzo zavladao u Wolfsburgu

'VfL Wolfsburg\'s two times scorer Mario Mandzukic (L)and Kyriakos Papadopoulos (R) of Schalke 04 fight for the ball during their German Bundesliga first division soccer match in Wolfsburg, September
'FABIAN BIMMER'
13.09.2011.
u 17:36

Prije nekoliko dana platio je kaznu od 10.000 eura, a danas je zavladao u Wolfsburgu, piše Frankfurter Rundschau o našem Mariju Mandžukiću

To što je zabio dva pogotka za pobjedu protiv Schalkea ne bi samo po sebi bilo dovoljno da Mandžo postane vladar momčadi, navodi njemački list i donosi objašnjenje:

"Mandžukić je kao dijete nekoliko godina živio u Njemačkoj. Naučio je njemački jezik i upoznao mentalitet, što mu je zasigurno pomoglo u brzoj prilagodbi."

Sam Mandžukić otkriva zanimljiv detalj:

– Kad sam se kao učenik četvrtog razreda s roditeljima vratio u Hrvatsku, bila je to za mene velika promjena. Zato sam uvijek želio zaigrati u Bundesligi – kaže Mario.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:09 13.09.2011.

Za godinu dvije moglo bi od njega biti igrac .Naucit ce ga Nijemci disciplini

KA
kajinx
19:13 13.09.2011.

Bravo Super Mario !

MA
mastif
19:42 13.09.2011.

bravo đilkoš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije