Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI BALOTELLIJA

Mancini "napada" svoju bivšu svlačionicu

Roberto Mancini
Reuters
21.12.2009.
u 10:59

Talijanski strateg Roberto Mancini nije radio od kada ga je vlasnik Intera Massimo Moratti prisilno smijenio s mjesta trenera milanskog kluba.

Razlog je bilo dovođenje markantnog Portuglaca Josea Mourinha, a u mjesecima koji su uslijedili Mancini se vrlo često svađao s bivšim klubom u ne baš lijepim tonovima.

Mancini je danas napokon "u sedlu" i to onom Manchester Cityja, a financijska pozadina kluba, kao i bogati vlasnici, odmah mu omogućuju bogatu kupnju u  siječanjskome prijelaznom roku.

Odmah je sebi Talijan dao oduška, pa je tako u prvom javnom izlaganju izrazio želju da klub prati i pokuša dovesti jednog ili više nogometnih velikana kao što su Ribery, Henry, Agüero, Torres i Mascherano.

No, ipak se najviše zadržao na igraču kojeg je vodio u Interu, 19-godišnjem Mariju Balotelliju, koji pod Mourinhovim patronatom i ne igra previše u Interu. Time je odmah pecnuo svoje bivše kolege. Odgovor je uslijedio vrlo brzo.

- Manchester City je napravio sjajan posao potpisavši s Mancinijem. No, neka se sada i oni i Mancini drže podalje od Balotellija. Sigurno ga neće dobiti, nema nikakve šanse - poručio je vlasnik Intera Moratti.

Laporta: City je odbio našu ponudu za Robinha    
Robinho se sigurno, barem u ovom trenutku, neće priključiti najuspješnijoj nogometnoj momčadi svijeta nakon što je njegov Manchester City odbio ponudu koju je Barcelona za brazilskog napadač poslala...

O neuspješnim pregovorima javnost je obavijestio predsjednik katalonskog kluba Joan Laporta, pritom i dodavši kako je izgledno da klub tijekom siječanjskog prijelaznog roka neće nikoga kupovati.

- Zadovoljni smo onime što imamo, a ukoliko ćemo morati dodatno unaprijediti momčad to ćemo i učiniti. Naša ponuda za Robinha nije prihvaćena i sastav se neće mijenjati kupnjom osim ukoliko se ne dogodi nešto krajnje neočekivano - kazao je Laporta.

Robinha se u kontekstu prelaska u Barcelonu spominje još od ljetnih mjeseci ove godine, a vjerovalo se da će stići početkom 2010. godine. Kako sada stvari stoje brazilskom napadaču i dalje predstoji uveseljavanje Cityjevih navijača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije