Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI TESTOVI NA KORONU

Mamić jasno uzvratio na podbadanje Bjelice: 'Pitajte njega što je mislio reći'

Zagreb: Druženje nogomtaša Dinama s novinarima uoči utakmice protiv Krasnodara
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
15.02.2021.
u 20:15

Ja mogu reći da je naša momčad igrala sa srcem, tako igra stalno, pa i u utakmicama u kojima nije pobijedila, osim protiv Šibenika gdje je bilo sudačkih grešaka, ali u toj susretu nismo bili na pravoj razini...

U ponedjeljak ujutro igrači Dinama, stručni stožer i članovi delegacije plavih koji će u srijedu na putu Krasnodar, na prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige, obavili su testiranja na koronavirus. I rezultati su već stigli, nema zaraženih u Dinamu i svi mogu na put.

Osim tog imperativnog 'kopanja nosa' na testiranju, plavi su se družili s novinarima, jako dobro raspoloženi. Kako i ne bi bili kad iza sebe imaju važnu pobjedu nad Osijekom. U rušenju Bjeličine momčadi Mislav Oršić zabio je gol, nakon Hajduka srušio je i Bjeličinu momčad. Još kad bi slično ponovio u četvrtak u Krasnodaru....

- Vidjet ćemo, dobili smo dio video-materijala o njima, mislim da su se neki dečki već čuli s Nikolom Morom koji igra u moskovskom Dinamu. Tek ćemo ih detaljno analizirati Ruse, ali važno je da smo mi pravi, nakon Osijeka smo još dobili na samopouzdanju – kazao je Oršić.

Ako je sraz s Osijekom bio dobra priprema za Krasnodar, onda je ta utakmica u Maksimiru bila i u temperaturnom smislu dobrodošla priprema za Rusiju. Iako je Krasnodar na jugu i tamo inače nije tako hladno, igrat će se po 'debelom' minusu.

- Ma mi smo na sve spremni – kazao je Oršić.

- Sigurno tamo neće ići da bismo se branili, idemo tražiti pobjedu. Znamo da su dobri, dobro smo ih snimili, saznali puno o njima, ali važno je da mi budemo pravi, čak i bolji nego što smo u 60-ak minuta bili protiv Osijeka. Imam neke ideje za tu utakmicu, ali ima još vremena za razraditi ih – kazao je trener Zoran Mamić koji nije želio previše komentirati izjavu trenera Osijeka Nenada Bjelice o tome kako Osijek sa srcem igra protiv novca Dinama, potrošenih 15 milijuna eura na nove igrače:

- Njega trebate pitati što je pod tim mislio. Ja mogu reći da je naša momčad igrala sa srcem, tako igra stalno, pa i u utakmicama u kojima nije pobijedila, osim protiv Šibenika gdje je bilo sudačkih grešaka, ali u toj susretu nismo bili na rapravoj razini. U svakom slučaju, tvrdnja da Dinamo igra bez srca nije istinita, o tome govori naša trka, dueli, posjed lopte... – rekao je Zoran Mamić.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:26 16.02.2021.

Belica ko i naši dragi istočni susjedi, dvoličan.Ili je možda i on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije