Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u momčadi

Majeru pukla kost na treningu Vatrenih: Žurno operiran i vratio se pripremama

Rijeka: Na stadionu Rujevica održan trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
09.06.2023.
u 19:55

Osim Lovre Majera zdravstvene probleme ima i Joško Gvardiol, ali kao i njegov suigrač, nastupit će u polufinalnoj utakmici. Izbornik Zlatko Dalić ipak nema nekoliko igrača. Marcelo Brozović u subotu igrat finale Lige prvaka, a Marko Livaja u utorak je napustio reprezentaciju nakon incidenta na Rujevici

Prilikom pada na treningu hrvatske reprezentacije Lovri Majeru ponovo je pukla kost lijeve ruke. Prvi prijelom je nastao uslijed pada u utakmici 38. kola francuske Ligue 1 u utakmici protiv Bresta. Ista nezgoda dogodila mu se tijekom priprema Vatrenih za polufinale Lige nacija protiv Nizozemske.

Majer je odmah prevezen u bolnicu u Zagrebu i operiran. U petak se vrati u momčad i nastavio s pripremama. Unatoč ozljedi bit će spreman za polufinale 14. lipnja u Rotterdamu. Ukoliko Hrvatska pobjedi Nizozemsku u finalu će igrati s pobjednikom iz okršaja Španjolske i Italije.

VIDEO Vatreni odradili još jedan trening na Rujevici: Još pet dana do polufinala

S problemima se suočava i Joško Gvardiol. U četvrtak je napustio trening zbog problema sa trbušnim zidom od kojih pati već neko vrijeme, no kao i Majer, bit će spreman za ogled s Nizozemskom.

VEZANI ČLANCI:

S popisa za utakmicu ispao je i Marcelo Brozović koji s Interom u Istanbulu 10. lipnja igra finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, po mnogima najbolje momčadi ove sezone. Nema ni Marka Livaje koji je reprezentaciju napustio u utorak nakon incidenta s navijačima na riječkom stadionu.

VIDEO Marko Livaja napustio hrvatsku reprezentaciju, više nije među vatrenima!

Komentara 10

RE
RedTree
00:29 10.06.2023.

Je li u Rijeci itko osudio napad pojedinaca na hrvatskog reprezentativca i ogradio se od toga!? To je neki civilizacijski minimum. Potpora čovjeku i vraćaj ga u reprezentaciju za Rotterdam odmah, pa on nas je i tamo odveo golom, ode kult reprezentacije i zajedništvo. Malo pameti za bolje sutra. 🇭🇷

BA
bajolina123
02:50 10.06.2023.

Kako je licemjerno tvrditi da je Livaja trebao pognuti glavu na vrijeđanja. Ma od reprezentativca do tete u Konzumu ne mora nitko ništa trpiti. Tako bi i vi svi na svom poslu pustili da vas raznorazni likovi vrijeđaju, možeš misliti. Ja bome ne! Ako si pristojan sve ću saslušati, ali da me vrijeđaš i psuješ, e to neće ići, za nikakve novce i za nikog.

MI
Milan2312
07:15 10.06.2023.

zoranos... Rekao si sve svojim komentarom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije