Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu ostao dužan

Magic Johnson: Sterling živi u kamenom dobu!

Magic Johnson
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.05.2014.
u 14:50

- Sterling živi u kamenom dobu. Jednostavno ne možeš davati takve rasističke izjave. On bi trebao biti učen čovjek koji je dovoljno pametan da stekne svoje bogatstvo i stvori nešto čime može promijeniti svijet - rekao je Johnson.

Nakon što je u intervjuu, koji je trebao biti svojevrsna isprika, Donald Sterling napao Magic Johnsona, on mu nije ostao dužan. Na komentare vlasnika Clippersa da je spavao s brojnim ženama i time zaradio AIDS, Johnson mu je odgovorio otvorenom kritikom.

- Sterling živi u kamenom dobu. Jednostavno ne možeš davati takve rasističke izjave. On bi trebao biti učen čovjek koji je dovoljno pametan da stekne svoje bogatstvo i stvori nešto čime može promijeniti svijet. Međutim on to radi na potpuno negativan način - rekao je Johnson.

Ponovo je bio iskren o svojoj bolesti.

- Kada sam saznao da sam bolestan, izašao sam kao čovjek i priopćio to svijetu. Nisam nikoga krivio, znao sam gdje sam pogriješio i nadao sam se da ću moći pomoći ljudima - rekao je.

Očito iziritiran Sterlingovim napadom, otvoreno je prokomentirao situaciju u Clippersima.
- Donald se sada hvata za svaku slamku samo kako bi spasio svoje vlasništvo u Clippersima. Međutim to se neće dogoditi - zaključio je Johnson.

>>Sterling: Što je Magic Johnson napravio u životu? Dobio je AIDS

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gutenabend
gutenabend
17:54 14.05.2014.

Sterling je to izjavio privatno u svoja četiri zida. Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje a ne ono koje liberali drugima žele silom nametati i određivati kako treba živjeti. Ako Sterling ne želi svoju djevojku, inače mulatkinju, vidjeti uu društvu crnaca, to je njegova stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije