Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu ostao dužan
Povratak na članak

Magic Johnson: Sterling živi u kamenom dobu!

- Sterling živi u kamenom dobu. Jednostavno ne možeš davati takve rasističke izjave. On bi trebao biti učen čovjek koji je dovoljno pametan da stekne svoje bogatstvo i stvori nešto čime može promijeniti svijet - rekao je Johnson.

Komentari 1

Avatar gutenabend
gutenabend
17:54 14.05.2014.

Sterling je to izjavio privatno u svoja četiri zida. Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje a ne ono koje liberali drugima žele silom nametati i određivati kako treba živjeti. Ako Sterling ne želi svoju djevojku, inače mulatkinju, vidjeti uu društvu crnaca, to je njegova stvar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.