Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U MADRIDU

Luka Modrić napravio nered u Realu: "Traži ono što nitko od igrača ne može dobiti"

REUTERS 12-09-2021 21:55 #1
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/4
23.12.2021.
u 08:03

Zna da je u poziciji pregovarati, mnogi veliki klubovi mu kucaju na vrata i mame ga sjajnim ponudama pa je odlučio vodstvu Reala poručiti da zbog njega načine iznimku.

Luka Modrić prošlog je ljeta prihvatio slabiji jednogodišnji ugovor kako bi ostao u madridskom Realu, no ukoliko ga klub želi zadržati, morat će promijeniti naviku koju ima s veteranima!

Naime, nepisano i jako dobro poznato pravilo koje je Florentino Perez uveo jest da starijim nogometašima ne produžuje ugovore na dvije godine već samo jednu, a onda opet jednu i opet jednu... koliko to već ide.

Iznimaka nema, zbog tog zahtjeva je Sergio Ramos napustio klub. Inzistirao je na dvogodišnjem ugovoru, Perez nije htio ni čuti. I rastali su se.

Foto: Reuters

- S Modrićem je nastao nered i u Real Madridu već pričaju o novom slučaju Sergija Ramosa. Modrić traži dvogodišnju obnovu, a Real Madrid nije prihvatio tu premisu čak ni s Ramosom u pregovorima - piše El Nacional.

 

 

 

Aktualni Lukin ugovor nešto je manji od devet milijuna eura, odnosno, što je spušteno za deset posto u odnosu na prethodni. I kapetan hrvatske reprezentacije na to je pristao, očito nesvjestan forme u kojoj će igrati nakon što napuni 36 godina.

Zna da je u poziciji pregovarati, kraljevski klub je uvjerljivo prvi u prvenstvu, mnogi veliki klubovi mu kucaju na vrata i mame ga sjajnim ponudama pa je odlučio vodstvu Reala poručiti da zbog njega učine iznimku. Jer, ako on ne zaslužuje biti iznimka, tko zaslužuje?

>>> Luka Modrić nadmašio brojne nogometne legende

Komentara 23

NI
NikolaBee
08:55 23.12.2021.

Koja izmišljotina.

MO
modovisisajteMaraschino
13:36 23.12.2021.

tzv FN... postoji zakon o tome ali uporno objavljujete... slobodno opalite karton... nedavno ste pisali kako je sve dogovoreno, pa se piše kako odlazi, pa sad ovo....

Avatar antikomunist3
antikomunist3
13:22 23.12.2021.

Ako se dobro mogu sjetiti 17. prosinca - dakle prije šest dana ste ovdje objavili vijest kako je Luka Modrić sve dogovirio s Realom - u detalje i da ostaje još jednu godinu u Madridu. Danas donosite potpuno suprotnu vijest - znaći da jedbna od tih vijesti nema nikakve, ali baš nikakve veze s istinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije