Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATKO MILJEVIĆ

Nesuđeni vatreni dobio je doživotnu suspenziju zbog skandala i izgubio pola milijuna dolara

MLS 2022: CF Montreal vs New England Revolution Aug 20
Daniel Lea
18.09.2023.
u 17:57

Miljević je rođen 2001. godine, izjasnio se kao Hrvat i želio odjenuti dres vatrenih, a zbog djeda rođenog u Banjoj Luci mogao je nastupati za Bosnu i Hercegovinu.

22-godišnji Matko Miljević, nogometaš rođen u Miamiju, koji je želio nastupati za Hrvatsku, prošlog je tjedna izazvao incident na utakmici amaterskog kanadskog kluba i to je naravno završilo loše po njega. Miljević je pod lažnim imenom Matko Milojevic odigrao nekoliko utakmica u amaterskom rangu kanadskog nogometa, no otkriven je poslije skandala na tribinama.

Miljević je protivnika vrijeđao i pljunio, a sve je kuliminiralo kada ga je udario šakom u glavu. Odmah je dobio doživotnu suspenziju u amaterskoj ligi QCSL, no sada je saznao i najgore moguće vijesti. Njegov klub CF Montreal, koji se natječe u MLS-u, zbog incidenta mu je raskinuo ugovor po kojem je zarađivao pola milijuna dolara godišnje.

VEZANI ČLANCI:

Miljević je rođen 2001. godine, izjasnio se kao Hrvat i želio odjenuti dres vatrenih, a zbog djeda rođenog u Banjoj Luci mogao je nastupati za Bosnu i Hercegovinu.

Karijeru je započeo u Argentinos Juniorsima, igrao je za kadetsku reprezentaciju SAD-a, nakon toga i za mladu reprezentaciju Argentine, a kasnije se opet vratio pod američku zastavu.

Ključne riječi

Komentara 8

ZG
zgrio
19:48 18.09.2023.

Znači on je želio igrati za Hrvatsku i samim time je nesuđeni vatreni. Ne mogu se oteti dojmu da sam i ja nesuđeni vatreni.

SE
Senior2
08:43 19.09.2023.

Ima sve kvalifikacije za Hajduk, slobodan igrač, kavgadžija, idealan.

ZA
zagi101
21:47 18.09.2023.

može doći u Hajduka, oni i tako skupljaju slobodne igrače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije