Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČESTI KOMENTARI

Nizozemci se bezobrazno rugaju hrvatskim reprezentativcima: 'Ja sam Borna i želim igrati za Ajax'

AFC Ajax
18.09.2023.
u 16:31

Vatreni su se poslije teškog poraza Ajaxa našli na udaru kritika tamošnjih medija koji ih označavaju jednim od glavnih krivaca

Nizozemski velikan Ajax loše je započeo novu sezonu pa je u uvodnih pet kola osvojio samo pet bodova, a navijačima je teško pao poraz u derbiju od Twentea (3:1). Nizozemski mediji žestoko su kritizirali nogometaše Ajaxa te trenera Steijna, a na udaru su se našli i naši reprezentativci Borna Sosa i Josip Šutalo. 

"Josip Šutalo kupljen je od Dinama za čak 20 milijuna eura, ali je samo nizao jednu pogrešku za drugom. Borna Sosa? Pitanje je je li on uopće upoznao ikoga od suigrača. Pa pomozimo mu mi: 'Zdravo, tko ste vi? Ja sam Borna Sosa, iz Hrvatske. Želio bih igrati na lijevom beku.' Okej, neka onda to i igra", napisao je portal De Volkskrant.

VEZANI ČLANCI:

"Potpuno zanemarivanje obrane igrača Ajaxa i ostavljanje prostora iza leđa. Zbog toga ih je Twente razbio fizički, taktički i mentalno", smatra NRC Handelsblad. 

Podsjetimo, Šutalo se ovog ljeta iz zagrebačkog Dinama preselio u Ajax te u debiju dobio kapetansku vrpcu, dok je Sosa stigao u Amsterdam iz njemačkog bundesligaša Stuttgarta. 

Komentara 21

EA
Eare0re
17:43 18.09.2023.

@Tapiros77 Tko ti je za početak Miarez??? I tko je koga uništio? Evo upravo gledam tu utakmicu i rezultat je završio 0:0, a sutalo je sve obranio što je trebao! U ostalom daj mi primjere gdje je on "u svakojakoj utkamicii pogrijesio"? On odigra 1-2 loše partije od 20 njih! "Već sam jednom rekao da ne kužim kako sutalo toliko vrijedi kada ga je jednom igrač iste izvozao" hahahahaha kakav panglu majko mila, pa šta to znači da nije dobar igrac? Po tvojoj logici onda ni maldini nebi smio vrijedit koliko vrijedi jer ga je nekad jedanput neki igrac provazao🤦‍♂️ Sutalo vrijedi zato jer vrijedi, a još se transfermarkt nije refresho, te mu se diže cijena ponovo! Znaš transfermarkt cijenu računa u sve evo staviti ću ti vamo: Najvažniji čimbenici: - Izgledi za budućnost - Dob - Učinak u klubu i reprezentaciji - Razina i status lige, kako u sportskom tako iu financijskom smislu - Ugled/prestiž - Razvojni potencijal - Karakteristike lige - Marketinška vrijednost - Broj i reputacija zainteresiranih klubova - Potencijal izvedbe - Razina iskustva - Podložnost ozljedama - Različiti financijski uvjeti klubova i liga - Opća potražnja i "trendovi" na tržištu - Opći razvoj naknada za transfere (Prema ovome transfermarkt računa cijenu) a tu sutalo savršeno kotirao Isto tako zasto ne spomenes one utkamice protiv Francuske,danske,španjolske,nizozemske,West hama,seville itd itd kad je mbappea,nkunkua,benzemu,moratu,joselua i ostale strpao u đep? Ostavi se komentiranja.

DE
Dex
23:21 18.09.2023.

Ono kad Ajax proda skoro cijelu momčad pa očekuju od ekipe koja se skupila tjedan dana ranije bez priprema osvoje prvenstvo ....

LU
Lukeruk
21:49 18.09.2023.

Pravi nizozemac se može samo sramit svoje repke, isto ko i francuz a u zadnje vrijeme i švabi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije