Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA VATRENIH

'Ne očekujem da ćemo na Euru napraviti veliki rezultat. Imamo ozbiljne probleme u ključnom segmentu'

13.01.2024.
u 18:36

- Gvardiol je mnogo toga napravio, lani je ostvario jedan od najvećih transfera, postao je najbolje plaćeni stoper u povijesti. Došao je u najveći klub prošle godine, momčad koja je osvojila i Europu i svijet, a on u takvoj momčadi ima važnu ulogu. Iako je ona već itekako popunjena na svim pozicijama, pa i na stoperskima. Joško je uletio u sve to bez imalo problema, bez puno adaptacije, a tako mlad - rekao nam je Goran Vlaović.

Komentara 11

LE
lector2corrector
21:22 13.01.2024.

mi smo u Njemačkoj...i to je ogroman uspjeh. A rezultat dolazi sam po sebi.

GO
gonibandu
22:53 13.01.2024.

Poslije povjesnog uspjeha u Francuskoj 1998 Vatreni se nisu plasirali na Euro 2000. U Japanu 2002 nisu prosli grupu pa sto? Nitko nije prestrao navijati za Hrvatsku radi tih losijih rezultata. Nitko ko voli Hrvatsku nece prestati navijati za Vatrene i ako ne produ grupu u Njemackoj. I kad gubi i kad vodi Hrvatska se srcem voli. Hrvatska iznad svih.

AF
afrikanac
21:12 13.01.2024.

Ne mogu da prestanem da se divim ovoj hrvatskoj skromnosti i ovakvim izjavama!!! Svaka cast momci...moji Bosandzerosi na rp protiv jedne Svedske izgube sa 7 razlike i to smatraju nekim ucinkom, da bi danas dobili konacnu potvrdu od Holandjana, gdje smo mi u rukometu...svaka cast Hrvatska, samo naprijed!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?