Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfermarkt.de

Luka Modrić 8. najvredniji nogometaš engleske lige

'Luka Modric, Tottenham Hotspur Photo: Press Association/Pixsell'
'Jed LeicesterPress Association/P'
09.08.2011.
u 16:34

Internetska stranica Transfermarkt.de objavila je novu ljestvicu tržišnih vrijednosti igrača Premiershipa, a Luka Modrić se probio na sjajno 8. mjesto, jer mu je cijena narasla sa 28 na 33 milijuna eura.

Ispred njega samo su Rooney i Fabregas (po 54 mil. eura), Torres (42), Tevez (40), Vidić (37), te Silva i Essien (po 34). Iza našeg veznjaka ostali su Van Persie, Gerrard, Terry, Suarez, Džeko...

Vedranu Ćorluki vrijednost je pala sa 12 na 10 milijuna eura, a Niki Kranjčaru sa 10 na osam.

Veznjak Tottenhama Rafael van der Vaart je pak jučer još jednom uputio apel Luki Modriću:

– Ostani još sezonu s nama, neće ti biti žao jer bit ćemo sjajni ove sezone.

Komentara 10

BA
banijash
18:52 09.08.2011.

Koliko ste se raspisali o njemu ocigledno ga hocete nekome uvalit.. Pa kad je tu bila neka vijest da je Luka dao neki gol ili napravio neku dobru akciju.. kad? -

OB
-obrisani-
19:58 09.08.2011.

banijash, Kaj nisi primijetio da jos traje ljetna pauza u engleskoj?

Avatar pauk
pauk
18:21 09.08.2011.

idete mi jako na zivce vi novinari imate svaki dan nove cifre i transfere a da nekaj znate nebi sigurno bili novinari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije