Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Lovren: Dobro smo i odigrali kada znamo da igramo nizašto

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.10.2018.
u 23:07

- Možemo biti zadovoljni, šteta što nije bilo navijača, koji bi nam dali dobar vjetar u leđa. Moglo je biti golova, možemo biti zadovoljni što smo pokazali

Hrvatska je na Rujevici odigrala 0:0 protiv Engleske te tako stigla do prvog boda u Ligi nacija.

- Još je nekako to bilo gledljivo s obzirom da nije bile publike. S našom publikom bi to bilo bolje, rezultat bi sigurno bili drugačiji. Dobar je i bod, bilo je prilika s obje strane, možemo biti zadovoljni - rekao je za Novu TV branič vatrenih Dejan Lovren pa nastavio:

- Rebić kao špica? Dobro je to izgledalo, puno igrača nam nedostaje, puno je tu igrača koji su prvi put. Englezi su zamijenili jednog ili dvojicu igrača u odnosu na SP, nama nedostaje pet šest igrača. Siguran sam  da ćemo bolje odigrati u Engleskoj.

- Ono što smo odigrali protiv Španjolske bilo je negledljivo i sramota. Danas smo to odradili muški, samo je nedostajao gol danas. Vraća se glad, no opet kada znamo da igramo nizašto, još smo dobro i odigrali - rekao je Lovren, koji je i prije nekoliko dana rekao da je Liga nacija besmislena, pa zaključio:

- Najbitnije je ono što slijedi u trećem mjesecu, za to se treba spremiti.

Dejan Lovren
1/8

Riječ je dobio i Ante Rebić.

- Dobra utakmica, kompaktna. Cilj je bio ne primiti gol. Ishod je najrealniji. Moglo je biti i bolje, kreirali smo šanse koje nismo iskoristili.

Andrej Kramarić je istaknuo:

- Možemo biti zadovoljni, šteta što nije bilo navijača, koji bi nam dali dobar vjetar u leđa. Moglo je biti golova, možemo biti zadovoljni što smo pokazali. Podigli smo ljestvicu i sada se treba nastaviti boriti.

Kramarić je progovorio i o suradnji s Rebićem..

- Svi znamo i moju i njegovu situaciju i da nam odgovara to mijenjanje pozicije. To se sigurno može iskoristiti u nekim drugim utakmicama.

Promjene uoči utakmice u ponedjeljak s Jordanom.

- To ćemo tek vidjeti što će biti, sigurno će biti rošada. Veselimo se punom stadionu - zaključio je Kramarić.

>> Pogledajte i reprezentativce Engleske u hotelu

Komentara 8

DU
Deleted user
23:23 12.10.2018.

Liga nacija najblesavije i najgluplje natjecanje do sada viđeno. Potrebno kao kobili koturaljke!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:12 12.10.2018.

Bravo Lovren!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar zagorac2
zagorac2
00:06 13.10.2018.

"bit ce bolje u Engleskoj" da mozda ako ne vrate Kalinica na gol jer da je Livakovic branil protiv Spanjolske bio bi isto pozitivni rezultat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije