Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA GENK

Livaković je ozlijeđen te mora prisilno pauzirati. Evo što to znači za vatrene i Zlatka Dalića

Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
Foto: Nick Potts/PIXSELL
1/4
25.10.2023.
u 12:40

Jedinica vatrenih ozlijedila je koljeno na prvenstvenoj utakmici protiv Hatayspora i propušta europski ogled s Genkom

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković ozlijedio se u ligaškoj utakmici protiv Hatayspora (4:2) te je sa stadiona izašao šepajući uz zamotanu nogu. Livi će tako propustiti sutrašnji ogled Konferencijske lige protiv belgijskog Genka, no turski mediji pišu kako ozljeda nije ozbiljnije prirode. 

GALERIJA Livaković primio prvi gol za Fener tek nakon 440 minuta

Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
1/3

Livaković trenira s momčadi, no ozljeda je takva  da Fenerbahče nema namjere riskirati s koljenom golmana hrvatske reprezentacije. On će trenirati u krugu momčadi, ali za sada neće braniti. Svakako je to dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića pred odlučujuće utakmice kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Vatreni na programu imaju još dva susreta, protivv Latvije u Rigi 18. studenog i tri dana kasnije dvoboj na Maksimiru protiv Armenije, još nije poznato hoće li biti gledatelja zbog ustaških povika na Opus Areni protiv Turske. 

VEZANI ČLANCI:

Vijesti iz Turske govore kako Livaković neće propustiti iduće reprezentativno okupljanje, a Daliću bi se mogli vratiti Ivanušec i Petković. 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:26 25.10.2023.

Jako dobar na crti a sve ostalo kriticno

DU
Deleted user
13:25 25.10.2023.

To znaci par bodova vise.

PA
pajokola1
13:08 25.10.2023.

Labrović je za njega svemirski brod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije