Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN U TURSKOJ

Livaković zadivio još jednom nevjerojatnom obranom. Fener nastavio čudesan pobjednički niz

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
24.10.2023.
u 20:17

Obrana utakmice uslijedila je nakon svega 30-ak sekundi u drugome poluvremenu. Igraču Hatayspora se nakon ubačaja lopta odbila u noge na 6-7 metara od gola. Uspio je zapucati, ali Livaković je bio izvrsno postavljen

Fenerbahče je u 9. kolu turskoga prvenstva nastavio svoj pobjednički niz svladavši Hatayspor rezultatom 4:2. To im je 17. pobjeda u jednako toliko utakmica, kroz sva natjecanja. Utakmicu su stavili pod kontrolu unutar svega 16 minuta golovima Szymanskog u 7. i Osayi-Samuela u 16. minuti.

Edin Džeko je u 39. minuti povisio rezultat na 3:0. Prvi pogodak gostiju uslijedio je tek u drugome poluvremenu. Ghoulam je iz slobodnog udarca zabio da 3:1. Zatim je Can Kahveci zabio četvrti gol za Fenerbahče u 64. minuti. Konačan rezultat postavio je Aabid u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

VEZANI ČLANCI:

Impresionirao je hrvatski vratar Dominik Livaković. Obrana utakmice uslijedila je nakon svega 30-ak sekundi u drugome poluvremenu. Igraču Hatayspora se nakon ubačaja lopta odbila u noge na 6-7 metara od gola. Uspio je zapucati, ali Livaković je bio izvrsno postavljen. Obranu možete pogledati OVDJE.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Komentara 3

BP
Besposlen pop
22:03 24.10.2023.

A o tome kako ga je primio iz slobodnog udarca u bliži kut ni riječi?!

KI
kingtom
22:10 24.10.2023.

Pokazao je da mu u repki nije mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije