Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET BIJELIH

Legendarni Alen Bokšić dao posebno obećanje Jakobušiću, evo o čemu je riječ

Foto: HNK Hajduk
1/3
16.02.2022.
u 19:03

Predsjednik Jakobušić i Bokšić već su u kontaktu duže vremena, a danas je strijelac povijesnog gola za trofej Kupa 1991. godine došao na Poljud i uživo čestitao svom Hajduku 111. rođendan te zaželio puno sreće i uspjeha u nastavku sezone

Legendarni napadač Hajduka, Alen Bokšić posjetio je danas predsjednika Uprave Lukšu Jakobušića, javlja splitski klub.

Predsjednik Jakobušić i Bokšić već su u kontaktu duže vremena, a danas je strijelac povijesnog gola za trofej Kupa 1991. godine došao na Poljud i uživo čestitao svom Hajduku 111. rođendan te zaželio puno sreće i uspjeha u nastavku sezone.

Klasni napadač koji se proslavio izjavom ''Igrao sam za Hajduk i još neke manje klubove'', a u karijeri je igrao Olympique Marseille, Lazio, Juventus i Middlesbrough prati sve susrete svog Hajduka, a predsjedniku Jakobušiću obećao je dolazak već na prvenstvenoj utakmici protiv Rijeke koja je na rasporedu u subotu 26. veljače na Poljudu. 

Podsjetimo, nogometaši Hajduka proslavili su 111. rođendan kluba pobjedom 3-1 protiv Slaven Belupa.

Treća je to uzastopna pobjeda Hajduka u nastavku sezone. "Bijeli" su u drugi dio sezone krenuli s dvije gostujuće pobjede, a potom su na Poljudu porazili koprivnički sastav. Najprije je momčad Valdasa Dambrauskasa svladala Šibenik na Šubićevcu rezultatom 3-1, a zatim je prošlog vikenda slavila i protiv Gorice s uvjerljivih 4-0. Međutim, glavna vijest na Poljudu ovih dana je povratak Nikole Kalinića, koji se nakon 12.5 godina vratio u klub. I protiv Slavena odmah zaigrao od prve minute zajedno s Markom Livajom.

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
19:28 16.02.2022.

Boka nas je odveo i u Francusku na SP svojim golom Ukrajini. Gotovo sam je i Marseillesu donio titulu Evropskog Prvaka. No kaj ces kad je Ademi po vama bolji od njega

AL
Alalikova
23:12 18.02.2022.

Nee zagi, Petković ostaje u dinamu

Avatar quo_vadis
quo_vadis
19:44 16.02.2022.

lijepo li je danamovac biti,majko,hvala ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije