Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Hajduk je postao moćan, a svi se pitaju odakle se stvorio novac: 'Računica je jednostavna'

15.02.2022.
u 16:08

Detaljno smo, točku po točku, analizirali prihode i rashode Hajduka i došli do nevjerojatnih podataka. Novca svakako ima! Možda se doima čudnom Hajdukova računica koja počiva na euforiji, emociji i marketingu. No, to je trenutno činjenica, ili barem prvi korak u stvaranju dugotrajne etape moćnog i europskog Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar Prosenjak
Prosenjak
16:36 15.02.2022.

A što tu nije jasno? Mislim da u zadnjih 20 godina nikad nije bilo manje stranaca i više domaćih igrača u Hajduku, i to je sva mudrost. Prije se dovodilo s kolca i konopca, iz Afrike, iz Brazila, iz Grčke i Turske, čak je jedan igrač bio iz Libanona, i svi su bili na plaći od po pola milijuna godišnje. Od ovih sad možda samo Livaja i Kalinić imaju 800 a Krovinović možda kao ovi što sz bili prije a svi drugi imaju manje. Jednostavno, prije su klub vodili ljudi poput onog Brbića, dakle osobe bez elementarne inteligencije. Ovaj Jakobušić je drugačiji a sad postoji i sportski direktor koji za razliku od nekakvog Saše Bjelanovića razumije nogomet i zna svoj posao. Oni su poslušalu ono što im ja trubim već 10 godina, zašto bi dovlačio igrače s drugog kraja svijeta i plaćao im pola milijuna kad na potezu od Muća do Sinja imaš 300 takvih koji jednako tako ne znaju a igrali bi za 200 tisuća i još cvali od sreće. I na kraju krene se s nekim Biukom pa Ljubičićem i onda vidiš da oni nisu ništa lošiji nego dapače da su bolji od onih Grka, Turaka, Libanonaca a ako fali igrača onda uzmeš iz Slovenije, Austrije i takvih zemalja i onda imaš Lovrenčić, Simić, Mlakar, Grgić to su skoro kao Hrvati a Sahiti i Atanasov su isto bliža prezimena nego Jairo i Jradi. Dakle u najkraćem, politika upravljanja je puno bolja nego je bila zadnjih 10 ili 20 godina i to je to.

PR
prsutsir
17:52 15.02.2022.

Ništa se ne može preko noći ali činjenica je da se ide dobrim smijerom.Bez euforije i smo naprijed,rezultati će doći.

MA
Marjan92
21:05 15.02.2022.

Opet letite sanjarite i fantaziraze, a ima još pola sezone. Podcijenili ste Osijek i Rijeku, a Dinamo već "pobijedili" . Daj se spustite na zemljicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?