Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE Klakočer

Bjeličnu pomoćniku tri utakmice zbog 'je*em ti mater, krvi ću ti se napiti', kažnjeni Dinamo i Hajduk

Nino Bule i Nenad Bjelica
Goran Stanzl/PIXSELL
16.02.2022.
u 13:54

Nino Bule (Osijek, pomoćni trener) kažnjen je jedinstvenom kaznom od 3.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti zbog isključenja uslijed vrijeđanja (čl. 53.b DP HNS-a) i prijetnji (čl. 59. DP HNS-a) sucima tijekom utakmice Osijek - Rijeka.

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz 23. kola HT Prve lige.

HNK Hajduk kažnjen je s 22.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Slaven Belupo. Od strane domaćih navijača Torcide od 64. do 72. minute zapaljeno je dvadesetak baklji i tri dimne kutije na zapadnoj tribini i jedna u 67. minuti na istočnoj tribini, sve su dogorjele na tribini.

GNK Dinamo kažnjen je sa 7.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice  Dinamo - Gorica. Od strane pripadnika navijačke skupine BBB u 71. minuti utakmice zapaljeno je sedam baklji, od kojih je pet bačeno na tartan stazu, gdje su i ugašene.

Nino Bule (Osijek, pomoćni trener) kažnjen je jedinstvenom kaznom od 3.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti zbog isključenja uslijed vrijeđanja (čl. 53.b DP HNS-a) i prijetnji (čl. 59. DP HNS-a) sucima tijekom utakmice Osijek - Rijeka.

Podsjećamo, Nino Bule, pomoćnik osječkog trenera Nenada Bjelice, dobio je crveni karton jer je vrijeđao suce i prijetio im na utakmici s Rijekom.

- Je*em vam mater u pi*ku. Tebi ću se krvi napiti - rekao je Bule četvrtom sucu Marku Cestariću nakon što nije sviran jedanaesterac za Osijek. Kasnije mu je u tunelu rekao da će ga "kad-tad naći".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije