Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PANADIĆ

Legenda Dinama: Ne razumijem Hajduk i priče iz svlačionice, prozivanja, podjelu na domaće i strance...

Šibenik: Kvalifikacije za ulazak u Prvu ligu, HNK Šibenik - NK Istra 1961
Foto:
1/4
22.09.2023.
u 12:25

- Dobar start, sjajno ozračje, publika kakvu nitko nema. I onda si dozvoliš dva kiksa, a što je najgore nakon ta dva poraza kao da sve eksplodira. Pa se pojave priče iz svlačionice, pa međusobna prozivanja. Pa podjele na domaće i strane igrače, kao da neki od današnjih igrača Hajduka koji dolaze iz domicila nije igralo u Europi. O njihovoj momčadi i kvaliteti bi se dalo govoriti.

Andrej Panadić, nekadašnji nogometaš Dinama i reprezentativac bivše države, prokomentirao je sinoćnju pobjedu nad Astanom u Maksimiru.

- Nema neke potrebe to dublje analizirati. Dinamo je za ovo društvu u Konferencijskoj ligi ipak prejak. Znam Balkani sa Kosova, talentirani, ali su ostali bez dosta igrača. Viktorija iz Plzena može kod kuće biti prijetnja, no Dinamo je pokazao da ima kvalitetu koju ostali nemaju - rekao je Panadić za Sportklub.

Posebno mu se svidio jedan igrač.

- Gabrijel Vidović ima sve predispozicije za lijepu karijeru. Voli kombinatornu igru, brzo se uklapa u momčad, dobro je tehnički potkovan, te je jako dobro što ima hrabrosti preuzeti odgovornost i igrati jedna na jedan. Tu se vidi da ima moć, ali se vidi da je prošao jedan jako ozbiljan program u Bayernu i on je svakako spreman nogometaš za seniorski nogomet na visokom nivou.

Panadić misli da se prvak Hrvatske ove sezone neće promijeniti.

- Mislim da će Dinamo osvojiti naslov. Naravno, ne moram čekati da bi pričali o Hajduku. Iskreno, ja tu puno toga ne razumijem. Dobar start, sjajno ozračje, publika kakvu nitko nema. I onda si dozvoliš dva kiksa, a što je najgore nakon ta dva poraza kao da sve eksplodira. Pa se pojave priče iz svlačionice, pa međusobna prozivanja. Pa podjele na domaće i strane igrače, kao da neki od današnjih igrača Hajduka koji dolaze iz domicila nije igralo u Europi. O njihovoj momčadi i kvaliteti bi se dalo govoriti. Treba vidjeti, ali meni se čini da oni nemaju tu unutarnju stabilnost koju ima Dinamo. Uz još jednu stvar – Dinamo ima puno više iskustva, a to je gradio u Europi svih ovih godina”– zaključio je Panadić.

 
 
Ključne riječi

Komentara 2

AB
abram
13:27 22.09.2023.

Sve je rečeno jednom rečenicom: "O njihovoj momčadi i kvaliteti bi se dalo govoriti." i to sva priča završava, ne vidim igrača iz Hajduka koji bi danas mogao igrati u Dinamu. Jedino što se Dinamova uprava približila kvaliteti Hajdukove, ali se ipak nadam da će razum prevladati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije