Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT

LeBron James povukao potez koji se neće svidjeti brojnim navijačima

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
27.06.2019.
u 21:45

Ipak, za Lakerse će ovo biti odličan marketinški potez te ne treba sumnjati kako će se ovime prodati više dresova - s novim prezimenom iznad broja 23 te s prezimenom James iznad novog broj, a pretpostavlja se da će to biti "šestica"

LeBron James jedan je od najvećih košarkaša svih vremena, a po mnogima i najbolji. Tijekom svoje igračke karijere u NBA ligi nosio je samo dva broja na dresu - šesticu u četiri godine na Floridi dok je branio boje Miami Heata te broj  23 u Clevelandu po svom igračkom uzoru Michaelu Jordanu

Tek završenu sezonu, prvu u dresu Los Angeles Lakersa, također je proveo s brojem 23 na leđima, ali od iduće sezone to bi se trebalo promijeniti. 

Nakon velike razmjene s New Orleans Pelicansima u Los Angeles je stigao Anthony Davis koji je također u karijeri nosio broj 23, a James je odlučio prepustiti broj mlađem kolegi, piše Chris Haynes, novinar Yahoo Sportsa. 

Društvene mreže su "eksplodirale", a brojni navijači, pogotovo oni koji već imaju dres sa sadašnjim brojem, nezadovoljno komentiraju najnoviju promjenu.

Ipak, za Lakerse će ovo biti odličan marketinški potez te ne treba sumnjati kako će se ovime prodati više dresova - s novim prezimenom iznad broja 23 te s prezimenom James iznad novog broj, a pretpostavlja se da će to biti "šestica".

>>> Pogledajte ples navijačica na košarkaškoj utakmici

 

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
06:27 28.06.2019.

Zapravo bi NBA trebala umiroviti broj 23. Samo je jedna prava dvadesettrojka u povijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije