Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stojko ugostio prijatelja

Velika NBA zvijezda oduševljena dalmatinskim gradom, dobila poseban poklon

David Robinson i Stojko Vranković
Foto: Privatni album
1/3
27.06.2019.
u 17:42

Cijelu svoju NBA karijeru (1989. do 2003.) "Admiral" je proveo u San Antonio Spursima, s kojima je bio i dvaput prvak (1999., 2003.) a sa Stojkom ga je zbližilo prijateljstvo njihovih sinova Antonia i Justina

Stojko Vranković, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza, ugostio je u Zadru na nekoliko sati negdašnjeg igračkog suparnika, a danas prijatelja, Davida Robinsona, člana originalnog Dream Teama.

Cijelu svoju NBA karijeru (1989. do 2003.) "Admiral" je proveo u San Antonio Spursima, s kojima je bio i dvaput prvak (1999., 2003.) a sa Stojkom ga je zbližilo prijateljstvo njihovih sinova Antonia i Justina. Naime, Vranković junior i Robinson junior zajedno su studirali na Dukeu, a prve dvije godine bili su čak i cimeri u studentskom domu uglednog američkog sveučilišta.

Foto: Privatni album

- David je na krstarenju Mediteranom, krenuo je kruzerom iz Atene nakon čega su posjetili Santorini, Kotor, Dubrovnik i Zadar, a završit će u Veneciji. Prošetali smo Kalelargom, obišli zadarske crkve i muzeje, a potom ručali. Robinsonovi su se oduševili zadarskim poluotokom jer rijetko gdje možete vidjeti toliko znamenitosti na tako malom prostoru. Osim toga, David je dobio na poklon i šal od Tornada, ali i skulpturu Svetog Donata - kazao je Stojko u čijem je društvu bila i Zdenka Zrilić, direktorica zadarskog turnira euroligaša koja je bila puna dojmova:

- Dugo nisam srela tako prizemljenu veliku sportsku zvijezdu kao što je David Robinson.  

>>> Pogledajte nastup ovih plesačica na košarkaškoj utakmici

Komentara 7

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
18:16 27.06.2019.

Sve prave talentirane zvijezde su pristojni i pristupačni ljudi. Influenceri, posvuduše, veljače, udrugaši, oni koji su naslijedili a nisu stvorili, političari i slični, su qvarc od ovce

PR
prajdali100
20:58 27.06.2019.

Samo uspomene.Bila jednom Hrvatska košarka....

DI
Diesel
20:29 27.06.2019.

Ooooo,...David Robinson je bio cudo od igraca, jos uvjek ga se sjecam. Stojko, neka si nam ga malo doveo. Lijep pozdrav obojici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije