Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Krovinović i dalje pozitivan: Imamo glavu i rep, ali nije uvijek med i mlijeko...

27.07.2021.
u 08:22

Međutim, ponosan sam na ove momke. Pokazali smo da ovaj Hajduk ima i glavu i rep te da će rasti iz utakmice u utakmicu. Ne može uvijek sve biti med i mlijeko – rekao je Krovinović.

Razočaranje je prisutno, ali unutar i oko kluba ne postoji puno pesimizma i ljutnje u pogledu prema naprijed. Hajduk je izgubio prvu domaću ligašku utakmicu nove sezone protiv Osijeka, no igrače su tribine Poljuda ispratile pljeskom i velikim ovacijama, što se ne događa često kad splitski prvoligaš upiše nula bodova na utakmici.

Svima je jasno da je ovaj Hajduk jedan od najboljih u posljednjih nekoliko godina te da je potrebno samo nekoliko tjedana uigravanja kako bi ova na papiru vrlo jaka momčad potpuno kliknula i počela svoju dobru igru pretvarati i u prave rezultate. Dok prema naprijed izgledaju jako opasno i konkretno (pogotovo Sahiti i Livaja) u obrani postoji još jako puno posla. Svojim selekcijama to očito priznaje i strateg bijelih Jens Gustafsson koji je u dosadašnje tri natjecateljske utakmice na teren poslao tri različita stoperska para. Još uvijek se traže opcije kako bi momčad izgledala kao homogena cjelina. Čeka se i povratak Marca Fossatija koji bi u veznom redu trebao donijeti još jednu dodatnu opciju, a i uz njegov povratak bi predsjednik Lukša Jakobušić i direktor Mindaugas Nikoličius morali razmišljati o još jednoj opciji u sredini budući da Hajduk ima tek četiri centralna veznjaka u svojem rosteru.

Jedan od novih igrača na toj poziciji, Filip Krovinović, sinoć je pokazao razigravačku moć, ali je očito da i njemu treba još treninga i utakmica kako bi pokazao svoj puni potencijal i kvalitetu.

– Bilo je super, poveli smo, ali primili smo brzo izjednačujući gol. Nismo trebali, tu se vidjelo da momčadi malo nedostaje iskustva, još smo mladi.

Međutim, ponosan sam na ove momke. Pokazali smo da ovaj Hajduk ima i glavu i rep te da će rasti iz utakmice u utakmicu. Ne može uvijek sve biti med i mlijeko – rekao je Krovinović.

Hajduku slijedi put u Kazahstan u srijedu navečer, a u četvrtak uzvrat drugog pretkola Konferencijske lige protiv Tobola gdje će braniti 2:0 vodstvo. Zatim im u nedjelju na Poljud dolazi Šibenik. 

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Komentara 2

DM
drago.miota
08:32 27.07.2021.

dva dana u Hajduku mislim da previše priča bolje da se uhvati posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije