Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće?

Kramarić oduševio navijače: Pozivaju ga da se vrati, a objavu 'lajkao' i Dinamo

Zagreb: MAXtv Prva liga, 2. kolo, GNK Dinamo - NK Zadar
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
14.07.2023.
u 20:14

Među mladim postavama Dinama bio je najbolji strijelac u povijesti kluba s 452 pogodaka. Međutim, život ga je odveo u Njemačku gdje se s momčadi Hoffenheima priprema za iduću sezonu

Za novu sezonu u njemačkoj Bundesligi priprema se i hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić s momčadi Hoffenheima. Sezonu su završili na 12. mjestu. Hrvatski napadač je na Instagramu objavio fotografiju pored maksimirskog stadiona.

Uz objavu je napisao "Jučerašnje guštanje". Dinamove navijače objave je oduševila. Kramarić je nogometno stasao u Dinamovoj školi, a navijači bi ga rado vidjeli kako u plavom dresu nastupa za udarnu postavu kluba s Maksimira.

Mnogi su svoje želje izrazili u komentarima pod objavom jednostavnim "Vrijeme je". Na fotografiji je "lajk" stavila i službena stranica Dinama i komentirala je plavim srcem.

VEZANI ČLANCI:

Kramarić je kao šestogodišnjak došao u Dinamovu nogometnu školu, a u mlađim uzrastima zabio je 452 pogotka čime je postao i najbolji strijelac u povijesti mladih momčadi Dinama. Kasnije je igrao za Lokomotivu i Rijeku. S hrvatskih travnjaka otišao je 2015. godine u Leicester City. U Engleskoj je igrao tek godinu dana, a 2016. otišao na posudbu u Hoffenheim gdje je i ostao.

VIDEO Livaja izazvao euforiju među navijačima: Zaigrao mali nogomet u Kaštelima

Komentara 9

Avatar Tombstone
Tombstone
20:37 14.07.2023.

Nek Dinamo plati koliko I Hoffenheim I Krama bu se ziher vrnul. Vrhunski igraci ne igraju za kikiriki.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:12 15.07.2023.

Krama je nivo igrača za Hoffenheim, a Hoffenheim je nivo kluba za Kramu. Pustite ga na miru, tamo je ko bubreg u loju.

Avatar Mario1000
Mario1000
20:52 14.07.2023.

Bio bi red od tolikih dobrih igrača koje je Dinamo katapultiro u Evropu dase zahvale dolaskom u Maksimir pri završetku karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije