Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na društvenim mrežama

Torcida: 'Sezonu otvaramo kod najomraženijeg rivala. Neka izgori najveće ruglo od stadiona!'

Atmosfera na stadionu tijekom finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
14.07.2023.
u 18:45

Pripadnici Torcide na Maksimir kojeg nazivaju "simbolom kriminala" dolaze u velikom broju. Hajduk se tamo susreće s Dinamom u utakmici Superkupa, a navijačka skupina poziva da "tribine preplave bijelom bojom" u podupru klub s Poljuda koji će pokušati ostvariti ono što nije mogao prošle godine

Pred navijačima je veliko otvorenje nove nogometne sezone na hrvatskim travnjacima. Prvi je na radu derbi Dinama i Hajduka u Superkupu koji će se u subotu u 20 sati igrati na Maksimiru. Bit će na južnoj tribini i velik broj pripadnika Torcide koja se oglasila putem Facebooka.

"Pred početkom smo nove sezone koju otvaramo utakmicom Superkupa i gostovanjem kod najomraženijeg rivala. I zato, svi pripadnici Torcide i ostali navijači Hajduka koji idu na utakmicu - uvedimo Hajduk uraganski u početak sezone, srušimo najveće zlo i donesimo kući trofej koji ce biti podstreh i snažan impuls u gaženju svega ispred sebe u sezoni koja je pred nama", napisali su ispod fotografije.

VEZANI ČLANCI:

"Neka najveće ruglo od stadiona i simbol kriminala izgori u našem navijačkom ludilu! Svi znamo oko koje boje nam se vrte životi, koje nam je boje krv i koja boja predstavlja naš identitet i zato preplavimo tribine bilom bojom i ispunimo ih šalovima", stoji u tekstu objave.

VIDEO Požar je poharao cijelo brdo kraj Šibenika. Preživo samo grb Hajduka

Komentara 16

BU
burza
19:51 14.07.2023.

To pokazuje njihov malogradanski identitetsrsmota za njih same

DI
DijeKusrač
21:01 14.07.2023.

Sram vas bilo torcidaši. Želite "zgaziti" sve pred sobom i spaliti stadion. Čak i ako je u prenesenom značenju, katastrofa ste. Sramota. Nema veće sreće od ovih 19 godina bez vašeg trofeja. Svi mi kojima je Hrvatska (ne kao vamama Yuga) u srcu nadamo se sportskom neuspjehu Hajduka. Mi, bivši nogometaši znamo koji bahatluk i sramota dolazi u vidu Hajduka.

DU
Deleted user
19:57 14.07.2023.

Opet najavljuju titule a za Veliku Gospu ce se od Europe oprostiti od nekog koga samo sa kladioničke ponude znamo a za Svi Svete dizu ruke od Prvenstva jer imaju samo 30% vise suđenih penala od prosjeka lige i pripremaju momcax za iducu sezonu. I tako unedogled

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije