Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romano tvrdi

Turci uskoro kreću u ozbiljnu potjeru za Livakovićem i vratarom koji ima tri Lige prvaka

Brdo kod Kranja: Trening nogometaša Dinama
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/4
14.07.2023.
u 17:39

Turski mediji su pisali i o novim ponudama za Dominika Livakovića. Prema posljednjim navodima nude osam milijuna. Dinamo traži 10 milijuna koliko stoji u vratarovoj otkupnoj klauzuli

Dinamo u Superkup protiv Hajduka i novu sezonu HNL-a ulazi s istom udarnom postavom kao i na kraju prošle sezone. Međutim, najbolji igrači kluba dobili su pozornosti s istoka i zapada. Trabzonspor je zainteresiran za Brunu Petkovića, Feyenoord i Mallorca za Luku Ivanušeca, a Dominiku Livakoviću otvaraju se vrata Villarreala, Fiorentine i Fenerbahčea.

Danas je talijanski transfer insajder Fabrizio Romano također spomenuo vratara hrvatske nogometne reprezentacije. Potvrđuje ozbiljan interes turskog kluba za hrvatskog vratara, a navodi i kako je u igri još jedna opcija. Riječ je o PSG-ovom Keyloru Navasu

GALERIJA Bišćan najavio Superkup: 'Vidit ćemo koliko će Livaja nedostajati Hajduku'

Brdo kod Kranja: Trening nogometaša Dinama
1/4

Francuski prvak ga se navodno sprema prodati ovoga ljeta. Navas je tri puta osvojio Ligu prvaka tijekom svoga vremena u momčadi Real Madrida. Prvo će Fenerbahče završiti s transferom Brazilca Rodriga Becaa iz Udinesea, a potom će se u potpunosti posvetiti dovođenju novoga vratara.

VEZANI ČLANCI:

Turski mediji su pisali i o novim ponudama za Livakovića. Prema posljednjim navodima nude osam milijuna. Dinamo traži 10 milijuna koliko stoji u vratarovoj otkupnoj klauzuli.

VIDEO Sinkovići uzeli drugo mjesto u finalu Svjetskog kupa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije