Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem su 'bijele noći'

Pogledajte koji će kamp odabrati kockasti za SP - raj za bogataše

10.12.2017.
u 08:49

Našu je delegaciju u Rusiji oduševio Woodland Rhapsody Resort, prekrasan kamp koji se nalazi 60-ak kilometara od Sankt Peterburga u mjestašcu Iličevo

Iako predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza to još nisu i službeno potvrdili, čini se da su pronašli bazu u kojoj će izabranici Zlatka Dalića boraviti za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji. Našu je delegaciju u Rusiji oduševio Woodland Rhapsody Resort, prekrasan kamp koji se nalazi 60-ak kilometara od Sankt Peterburga u mjestašcu Iličevo. Woodland Rhapsody Resort smješten je uz prelijepo jezero, a riječ je o zdanju koje ima četiri zvjezdice, ali i koje reprezentaciji nudi potpuni mir i prirodno okruženje.

U samom resortu nalazi se i sportski kamp - teniski i košarkaški tereni, a na samom jezeru i lijepa pješčana plaža. A sve je udaljeno 81 kilometar (60-70 minuta vožnje) od zračne luke.

1/25

Zanimljivo, Woodland Rhapsody Resort utočište je za ruske bogataše, praktički odvojeno od svijeta. Riječ je i o jednom od najskupljih mjesta u regiji, pa će hrvatskim nogometašima (ako se HNS doista odluči za taj kamp) biti omogućen potpuni luksuz...

Zanimljiv je i način na koji se u Woodland Rhapsody Resortu brinu o gostima. Naime, zimi gosti već na ulazu u taj kompleks dobiju na korištenje Audi Q5 pa se sami voze po cijelom resortu. U cijelom kompleksu nalaze se i tri restorana, a iako predivno zdanje ima četiri zvjezdice, a ne pet kao neki od ponuđenih kampova, našoj bi momčadi nudio sjajne uvjete za odmor.

Hrvatski bi nogometaši u tom slučaju trenirali na Roschino areni, omanjem igralištu udaljenom 16 kilometara do kojeg bi se svaki dan trebali voziti 15-20 minuta. U jednom smjeru, naravno.

 

Rusi navode da Roschino arena ima vrlo lijepe tribine, reflektore, ali i da je taj stadion prilično siguran, pa bi svim nepozvanim gostima bila onemogućena bilo kakva špijunaža tijekom treninga.

A to je sigurno vrlo bitno hrvatskom izborniku Zlatku Daliću. A upravo će on imati završnu riječ pri izboru kampa.

No, prema svemu sudeći, Woodland Rhapsody Resort bit će hrvatski izbor. S obzirom na to da Hrvatska dvije utakmice u skupini igra u Kalinjingradu i Nižnjem Novgorodu, HNS je bazu birao između kampova kraj Sankt Peterburga i Moskve.

U Moskvi je većina kampova zauzeta, pa se Rhapsody Resort u blizini Sankt Peterburga čini najboljim odabirom...

No, možda postoji samo jedan problem, od 11. lipnja do 2. srpnja su dugi dani. Hoće li prirodni fenomen 'bijelih noći' biti presudan u odabiru kampa odlučit će izbornik.

1/24

Komentara 4

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:29 10.12.2017.

Ima jedan super kamp čini mi se da se zove Gulag

DU
Deleted user
10:14 10.12.2017.

Nek uživaju,svejedno nakon grupne faze idu doma.

Avatar southman
southman
09:54 10.12.2017.

Ima li kakav otvoreni bazen za Lovrena i "golo.uzu ekipu" , hehe !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije