Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati na dodjeli Večernjakovih sportskih nagrada

Kljaić: Samo je jedan Ivano Balić

Bandić i Marković
import
26.12.2006.
u 18:14

Velimir Kljaić, trener rukometašica Lokomotive, bio je član žirija koji je birao stručnjaka godine. - Šteta što u nekoj kategoriji nije izabran Ivano Balić, igrač koji je na tri posljednja velika natjecanja izabran za najboljeg svjetskog rukometaša. Samo je jedan Ivano Balić i zahvaljujući njemu naša reprezentacija osvojila je sve te medalje u posljednje vrijeme. Bojim se da se takav igrač nikad više neće pojaviti. Samo je jedan Ivano Balić - rekao je Velimir Kljaić.

Mladen Katalinić trener je svjetske juniorske prvakinje Danijele Grgić. - Jednom prilikom mi je Mirko Filipović rekao da mu je trčanje na 400 metara nešto najnapornije na treningu. I odao je priznanje Danijeli koja s lakoćom trči tu disciplinu - rekao je Katalinić. Ivan Ivančić uvijek rado dođe na takve priredbe.

- Večernjakova priredba mi je uvijek bila jedna od najdražih koje proglašavaju najbolje sportaše. Ni sada niste iznevjerili. Bilo je divno - rekao je Ivančić, poznati atletski trener za bacačke discipline. Damir Škaro otkrio nam je strogo čuvanu tajnu. - U suradnji s redateljem Jakovom Sedlarom snimat ću dokumentarac o velikim hrvatskim sportskim legendama.

Ante Ledić, predsjednik Boćarskog kluba Zrinjevca, svake godine dolazi na Večernjakovu proslavu. - Sve sam manje u sportu, ali uvijek rado dođem kako bih sreo svoje stare sportske prijatelje. Sada se više bavim proizvodnjom vina - istaknuo je Ledić. Kao hostesa, na priredbi bila je i Ivona Bajde, kraljica Hrvatske. - Pratim i volim sport i bilo mi je ugodno - rekla je Ivona.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije