Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ostao dužan

Khabib brutalno odgovorio Conoru uz 'škakljivu' fotografiju: Ti si silovatelj!

Conor McGregor i Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.04.2019.
u 23:18

Na fotografiji s McGregorom nalazi se Terri Murray, djevojka koja je nedavno izjavila kako je McGregor otac njenog djeteta

Khabib Nurmagomedov brutalno je odgovorio Conoru McGregoru koji je na Twitteru postavio fotografiju s vjenčanja dagestanskog borca. Khabibovu suprugu nazvao je ručnikom, misleći na pokrivalo koje je imala na glavi. 

Objavu je uklonio, no netko od fanova istu je zabilježio te se ona vrlo brzo našla u medijima. McGregor se nakon toga više nije javljao, dok se čekao odgovor njegov posljednjeg protivnika, piš Fightsite.

Odgovor Nurmagomedova je večeras pristigao, no on nije htio McGregoru odgovarati na istu temu. Umjesto toga prihvatio se nečega aktualnijeg. Postavio je fotografiju McGregora i ženske osobe uz tekst koji se tiče jedne aktualne teme.

“Silovatelj, ti si silovatelj. Ti si licemjer koji ne prihvaća odgovornost za svoje postupke. Pravda će te već pronaći.  Sve ćemo vidjeti”, napisao je Khabib.

Na fotografiji s McGregorom nalazi se Terri Murray, djevojka koja je nedavno izjavila kako je McGregor otac njenog djeteta. Tim je putem dodala kako su njih dvoje dva puta spavali zajedno, tijekom vremena dok je McGregorova zaručnica bila trudna s njihovim drugim djetetom. 

Tekst koji je Khabib postavio tiče se u posljednje vrijeme ponovno aktualnih glasina. One se tiču potencijalnih optužbi za silovanje. New York Times nedavno je ponovno pokrenuo tu temu, objavivši kako je McGregor predmet istrage po pitanju silovanja iz prosinca prošle godine. 

Ipak, to još uvijek nije potvrđeno. No, bilo je dovoljno da se Nurmagomedov toga prihvati i aktualizira u njihovom novom prepucavanju.

Conor McGregor prije nekoliko se dana umirovio, iako Dana White vjeruje kako to nije stalna odluka. S druge strane, Khabib je otkrio kako bi se u rujnu mogao vratiti borbama, a suparnik bi mu mogao biti pobjednik borbe između Maxa Hollowaya i Dustina Poiriera.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 2

ZI
zimerman
05:07 08.04.2019.

Ako je iko silovatelj to je onda lažni prorok muhamed (namjerno napisano malim slovom ime lažnog proroka pedofila muhameda ) koji je ocigledno uzor Khabibu koji zivi po serijskom vrazijem zakonu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije