Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mira

'Ludi irac' traži frku! McGregor opet provocira: 'Ti mali štakoru!'

Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.03.2019.
u 18:40

U glavnoj borbi večeri spektakla u Las Vegasu Nurmagomedov je u četvrtoj rundi gušenjem prisilio McGregora na predaju, a nakon toga je nastao kaos

Conor McGregor nedavno je objavio kraj karijere. No irski MMA borac i dalje je željan medijske pažnje, pa je tako svom ljutitom suparniku Habibu Nurmagomedovu poslao uvredljivu poruku.

Naime, Dagestanac se na svom Instagramu sjetio naslova u lakoj kategoriji kada je lani u travnju na borilačkoj priredbi UFC 229. u Las Vegasu gušenjem pobijedio McGregora.

'Sjajan osjećaj nakon pet šampionskih rundi. Fanovi vidimo se uskoro, vrlo brzo. I hvala što me bodrite sve ove godine, napisao je Nurmagomedov u objavi na Instagramu.

Uslijedio je brzi odgovor 'ludog Irca'.

'Uzeli su ti novac i braću su ti pretukli kada si se borio protiv mene, ti mali štakoru', piše McGregor u svojoj objavi na Twitteru. 

U glavnoj borbi večeri spektakla u Las Vegasu Nurmagomedov je u četvrtoj rundi gušenjem prisilio McGregora na predaju, a nakon toga je nastao kaos.

Habib je preskočio oktogon i tražio sukob s jednim od Conorovih trenera, dok su trojica članova njegovog tima nasrnula na Conora.

Zbog incidenta Dagestanac je suspendiran na devet, a Irac na šest mjeseci.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 6

Avatar majkuvam
majkuvam
10:09 01.04.2019.

Više je McGregor ličio na štakora kad ga je Dagestanac gušio.Nurmagomedov je borac dok McGregor samo zna brbljati...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:21 01.04.2019.

Fascinirana sam s uhacama UFC boraca, da je to bacit u maneštru ?

DH
dalibor.hren
22:57 31.03.2019.

Trebal ga je ugušiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije