Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSV

Keegan postaje Petrićev trener?

Mladen Petrić
AFP
22.05.2010.
u 14:34

Njemački tabloid Bild špekulira da je Kevin Keegan prvi kandidat za novog trenera HSV-a, čiji je član i hrvatski reprezentativac Mladen Petrić.

Nakon što je HSV otpustio Brunu Labbadiju, očajnički traži novog trenera. Možda je toj potrazi stigao kraj. Naime, predsjednik kluba Bernd Hoffmann izveo je 59-godišnjeg Kevina Keegana u restoran u Hamburgu, javlja Bild. Da li mu je pritom ponudio trenersku poziciju, ostaje samo u fazi špekuliranja. HSV je demantirao takve glasine.

Keegan je tri godine proveo u HSV-u kao igrač, od 1977. do 1980. godine, te je u 90 utakmica zabio 32 gola. Keegan u trenerskom svojstvu ne radi od 2008. godine, kada je napustio Newcastle, klub u kojem je zaključio igračku karijeru.

Uz Keegana, pažnju čelnika HSV-a privlači i 50-gdoišnji Bernd Schuster, bivši trener Reala, koji je navodno drugi na popisu želja, nakon Keegana.

Podsjećamo, nakon što je Labbadia dobio otkaz, momčad je u svojstvu privremenog trenera preuzeo Ricardo Moniz.
 

Ključne riječi

Komentara 2

SP
spancro
15:38 22.05.2010.

keegen je los trener slab je takticar

EU
EUPatriot
14:59 22.05.2010.

Keegan postaje Petrićev trener a Mladen razmišlja da umjesto za zapadne balkance odigra za svoju Švicarsku i tako uspije vidjeti SP 2014 i SP 2018 sa nogometnog terena umjesto pored televizora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije