Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao iz Kielca

Katalonci potvrdili: Luka Cindrić je novi igrač Barcelone

Luka Cindrić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
01.06.2019.
u 20:42

Da, doveli smo ga, no o tome ćemo govoriti nakon ovog vikenda kada nam prođe Final Four - rekao je Pascual za katalonsku radijsku postaju RAC1

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić prešao je iz poljskog Kielcea u španjolskog prvaka Barcelonu - rekao je Barcelonin trener Xavi Pascual.

- Da, doveli smo ga, no o tome ćemo govoriti nakon ovog vikenda kada nam prođe Final Four - rekao je Pascual za katalonsku radijsku postaju RAC1 a onda je to ponovio i novinarima u Kölnu.

Luka Cindrić
1/5

Cindrić, 25-godišnji srednji vanjski igrač, ima s Kielceom ugovor do ljeta 2021. godine no zatražio je odlazak. U Barceloni na poziciji srednjeg vanjskog igraju islandski igrač Aron Palmarsson i 38-godišnji španjolski igrač Raúl Entrerríos. Entrerríos bi iduće sezone trebao završiti igračku karijeru.

Predsjednik poljskog kluba Bertus Servaas prošli je tjedan bio potvrdio da je Cindrić na korak do odlaska u Barcelonu.

- U svojoj ekipi ne želim imati igrača koji ne želi igrati za Kielce. Pregovori su gotovo završili - bio je rekao Servaas za internetsku stranicu Stregspiller specijaliziranu za rukomet.

Demantirao je novinske napise prema kojima bi transfer iznosio 4 milijuna eura.

„Da mi je netko za njega ponudio taj iznos, ja bih ga osobno idući dan posjeo na avion. U ovim trenucima, u rukometu, najveći iznosi su od 1,5 milijuna eura do 2 milijuna eura. Sve ostalo je montaža medija“, rekao je.

>> Nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije