Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAK NI MODRIĆ...

Kakva nepravda! Vatrene ne doživljavaju kao prijetnju, nema ih na ovoj listi za Euro

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije
Slavko Midzor/PIXSELL
03.06.2021.
u 11:00

Hrvatska otvara s Englezima 13. lipnja u 15 sati turnir i svoju skupinu D, forma pritom nije obećavajuća i protivnik je drugi favorit po svim zvučnijim kladionicama.

Europsko prvenstvo je pred vratima i naveliko se rade analize, prognoze te sve ostalo što predstoji velikim natjecanjima. Posebno ovom koje je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za godinu kasnije pa se stvorila dodatna napetost.

Hrvatska otvara s Englezima 13. lipnja u 15 sati turnir i svoju skupinu D, forma pritom nije obećavajuća i protivnik je drugi favorit po svim zvučnijim kladionicama.

Loše je po vatrene i to što ih pojedinačno ne doživljavaju do te mjere da bi ih istaknuli kao zvijezde vrijedne učiniti nešto značajnije na Euru. Naravno, to ne mora biti istina, posebno jer znamo kakve igrače je na prvenstvo poveo Zlatko Dalić, no nekako ostaje loš dojam što kao srebrni s posljednjeg velikog natjecanja, Hrvati nemaju nešto konkretniji status.

Naime, The Analyst je napravio listu 20 nogometaša za koje se vjeruje da će ostaviti traga na Euru. Pritom se, naglašavaju autori, ne radi o najboljim nogometašima, već onima koji bi mogli napraviti nešto od značaja. Prognoza se temelji na statistikama dotičnih nogometaša, kako u klubu, tako i za reprezentaciju. I u tom izboru nema mjesta za Hrvate. Nema baš ni za Engleze, tek se jedan "ugurao" na listu. Kao i jedan Škot, što je iznenađenje.

Evo o kojih 20 je riječ:

1. Romelu Lukaku (Belgija)
2. Manuel Locatelli (Italija)
3. Cristiano Ronaldo (Portugal)
4. Frenkie de Jong (Nizozemska)
5. Burak Yilmaz (Turska)
6. Thibaut Courtois (Belgija)
7. Owen Wijndal (Nizozemska)
8. JADON SANCHO (ENGLESKA)
9. Kylian Mbappe (Francuska)
10. Thomas Müller (Njemačka)
11. Robert Lewandowski (Poljska)
12. Nico Elvedi (Švicarska)
13. Willi Orban (Mađarska)
14. Karim Benzema (Francuska)
15. Lorenzo Insigne (Italija)
16. Gerard Moreno (Španjolska)
17. Saša Kalajdžić (Austrija)
18. Sergio Busquets (Španjolska)
19. DAVID TURNBULL (ŠKOTSKA)
20. Glen Kamara (Finska)

Komentara 13

DU
Deleted user
11:20 03.06.2021.

Taj clanak u the analyst mora da je pisala baba amater sa sela

ZG
zgrcevic
11:43 03.06.2021.

Oni vide pravo stanje HR reprezentacije. Kako ćemo zaprijetiti Englezima? Volio bih da nisam u pravu. Protiv Armenije Dalić broji profulane šanse i zadovoljan je! Kakav je to trener?

VI
vidum
12:01 03.06.2021.

Vidiće oni ko je Mile Škorić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije