Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepe riječi

Kakav je to bio dragulj od igrača: Velikani nogometa na sva usta nahvalili Hrvata!

'25 Oct 1998: Ronaldo of Inter Milan and Alessandro Del Piero of Juventus during the Italian Serie A match at the Delle Alpi Stadium in Torino, Italy. Juventus won the game 1-0. '
Foto: ''
1/5
07.05.2020.
u 14:02

- Fiziološki je bio nešto nehumano. Biti tako velik i snažan, a onako brz - prisjetio se Del Piero

Razgovori nogometaša putem društvenih mreža, liveovi i druženja, sve su češći u ovo vrijeme pandemije koronavirusa. Nakon što su nedavno jedan takav na Inastagramu vodili suigrači iz Real Madrida Sergio Ramos i Luka Modrić, sada su popričali i Christian Vieri (46) i Alessandro Del Piero (45).

Naime, nekadašnji suigrači iz Juventusa i reprezentacije Italije, razgovarali su o mnogo tema, a u jednom su se trenutku dotaknuli i bivšeg im suigrača Alena Bokšića (50).

Obojica su neko vrijeme proveli s njima na terenu, Vieri u Juventusu i Laziju (1997./98.), a Del Piero u Juventusu (1996./97.). Prisjetili su se njegove snage i vrhunske igre koju je pružao u Serie A.

Del Piero ga je odmah istaknuo:

- A Lazio, kad si ti otišao tamo, Veron, Bokšić... Uh, Bokšić...

- Da, Bokšić, sjećaš se kako je bio ogroman?, odvratio mu je uz smijeh Vieri, a Del Piero ga je nastavio hvaliti:

-  Mah... Fiziološki je bio nešto nehumano. Biti tako velik i snažan, a onako brz... Driblao je sve, ali onda. Da je postigao 20 posto golova iz onoliko šansi koje je imao, dao bi 1200 golova. Moramo mu naći (tu) jednu manu, jer u svemu ostalom je bio impresivan.

No i uz tu jednu manu, nisu mu se prestali diviti.

- Nije se uopće umarao. Vidio sam ga jednom da se oznojio. Napravi 1200 sprinteva i vidiš mu jednu kap znoja. Kakva osobnost - kazao je Del Piero koji je u dvije minute posvećene Hrvatu otkrio velike simpatije prema njemu.

Izgleda da je Bokšić na njih ostavio sjajan dojam, a mogao je biti još i bolji. U karijeri je osvojio devet trofeja, bio je prvak Francuske, ali i Europe s Marseilleom i Italije s Juventusom i Lazijem, osvojio je dva Kupa Italije i Kupa Uefe (Lazio)...

Za Hrvatsku je odigrao 41 utakmicu i zabio 10 pogodaka. Sve u svemu za Del Piera i Vieria bio je impresivan.

Komentara 1

Avatar SarahDE75
SarahDE75
22:11 07.05.2020.

w​​w​w​.​​l​​ov​​e​​x​​x​​.​c​l​​u​​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije