Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Procurilo na Instagramu

I on vara suprugu?! Čovjek kojem se svi divimo suočen sa skandalom života

Sofia Jamora
Foto: instagram.com/sofiajamora
1/5
07.05.2020.
u 10:11

LeBron James u međuvremenu se nije očitovao na škakljivu temu, a američki mediji ovih dana pokušavaju doprijeti do Haliti i doznati što ju je navelo da javno slavnoga košarkaša ocrni kao nevjernog tipa

Premda trenutačno zbog epidemije koronavirusa lopte u NBA ligi miruju, košarkaške zvijezde s naslovnica ne silaze. Dojučerašnje i sadašnje.

Upravo se u središtu medijske pozornosti zatekao i LeBron James, član Los Angeles Lakersa i ponajbolji igrač svih vremena, jer je na Instagramu rečeno da vara suprugu, Savannah Brinson.

Informaciju je na tu društvenu mrežu pustila Erza Haliti, supruga NFL zvijezde Nicka Vannetta, koja je prije nekoliko dana objavila među svojim "pričama" sljedeće rečenice:

Toni Kukoč: “Jordan je želio vidjeti da mu se suigrači suprotstavljaju, da uđu s njim u konflikt, jer samo je u takve imao povjerenja” 

"Jesam li jedina koja nisam obožavateljica LeBrona Jamesa? Ah, pretpostavljam da nikada nisam voljela muškarce koji varaju svoje supruge", pogotovo sa Sofijom Jamorom.

Haliti je u toj objavi odmah i razotkrila s kime LeBron James navodno vara ženu, a medijska se prašina podigla unatoč tome što je tu "instagramsku priču" nedugo potom obrisala, a profil zaključala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said 👱🏽‍♀️ @revolve

A post shared by fia (@sofiajamora) on

Jamora je prije tri dana na Twitteru odgovorila objavom u kojoj je navela da "ljudi ne razumiju koliko njihove riječi mogu boljeti", ali je taj status naposljetku maknula jer su je u komentarima preplavili upiti o tajnoj vezi s jednom od najvećij sportskih zvijezda današnjice.

LeBron James u međuvremenu nije se očitovao na škakljivu temu, a američki mediji ovih dana pokušavaju doprijeti do Haliti i doznati što ju je navelo da javno slavnoga košarkaša ocrni kao nevjernog tipa, odakle joj te infomacije.

Podsjetimo, James s još od 2013. godine nalazi u braku sa Savannah Brinson, djevojkom koju je zavolio još kao srednjoškolac, a par je u međuvremenu dobio troje djece.

Jamora je 23-godišnja manekenka koju na Instagramu prati gotovo tri milijuna ljudi, a mnogima je u oko upalo kako se povremeno na svome profilu na Instagramu hvali boravkom u dvorani Staples, domu Los Angeles Lakersa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏀 @prettylittlething

A post shared by fia (@sofiajamora) on

Foto: instagram.com/erzahaliti

 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marcel
13:06 07.05.2020.

a ko ne bi varao ženu s ovom?

DU
Deleted user
11:08 07.05.2020.

Ja se ne divim nikome

Avatar zda
zda
19:31 07.05.2020.

"Ocrnili" LeBrona??? Ova je dobra, hahahaha.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije