Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE VJEROVATI

Junak Lillea šokiran Rujevicom: 'Igrali smo u neprijateljskoj atmosferi, teren je katastrofalan'

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le LOSC (Lille) et le FC Nantes (2-0) à la Decathlon Arena - Stade Pierre Mauroy à Lille
Laurent SANSON
01.09.2023.
u 18:35

Riječani su poslije produžetaka na rasprodanoj Rujevici ispali od francuskog prvoligaša

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli izboriti nastup u natjecanju po skupinama Konferencijske lige, oni su u uzvratnom dvoboju posljednjeg 4. pretkola na Rujevici odigrali 1-1 s francuskim Lilleom nakon produžetka te tako nisu uspjeli nadoknaditi 1-2 poraz iz prve utakmice otprije tjedan dana.

- Kontrolirali smo utakmicu. Nakon što je ekipa smogla energije da se vrati, i rezultat je logičan. Bila je to jako teška utakmica, patili smo, pogotovo jer je bilo gotovo nemoguće igrati na ovakvom terenu. Moji igrači su patili zajedno. Nismo mentalno krhki. Mislim da smo kontrolirali cijeli susret. Uvijek sam pozitivan, uvijek sam mislio da se možemo vratiti - izjavio je trener francuskog predstavnika Paulo Fonseca. 

VEZANI ČLANCI:

- Bili smo u vrlo neprijateljskoj, ludoj atmosferi. Mislim da to svatko može potvrditi. Ne znam je li se to moglo vidjeti na televiziji, ali teren je bio katastrofalan. Njima je to više odgovaralo nego nama. Znamo da gol može sve oživjeti i unijeti sumnju. Uspjeli smo reagirati i preokrenuti rezultat. Svaki detalj je bitan i moramo pouke iskoristiti za budućnost - kazao je Lilleov junak i vratar Lucas Chevalier koji je imao nekoliko sjajnih obrana. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije