Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

VIDEO Marko Pjaca vratio se u HNL, novi je igrač Rijeke

Marko Pjaca
Foto: PA/Pixsell
1/5
01.09.2023.
u 16:20

Potpisao je ugovor do 2026. godine, a Juventus ga je pustio besplatno. Danas će biti predstavljen u hrvatskom prvoligašu.

Marko Pjaca novi je igrač Rijeke, potvrdio je klub s Rujevice. Potpisao je ugovor do 2026. godine, a Juventus ga je pustio besplatno. Danas će biti predstavljen u hrvatskom prvoligašu.

Nakon što je iz Dinama prešao u Juventus, Pjaca je trebao biti buduća zvijezda slavnog torinskoga kluba. Predviđala mu se velika karijera, počeo je skupljati minute, a onda je na prijateljskoj utakmici Estonije i Hrvatske pokidao križne ligamente u desnom koljenu. Dok je bio na posudbi u Fiorentini 2018., otišli su mu i ligamenti lijevog koljena. 

Pjaca dvije godine nije igrao, a Juventus ga je slao na posudbe u Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou, Torino i Empoli. U Empoliju je trebao igrati do kraja sezone, no klub je odlučio prekinuti posudbu budući da je odigrao samo pet utakmica i nije uspio zabiti gol.

Spominjalo se da bi se Pjaca mogao vratiti u Dinamo, no plavi ga nisu željeli.

– Imao sam želju vratiti se u Hrvatsku i Rijeka je u ovom trenutku najbolji izbor za mene. Veselim se i jedva čekam početi, rekao je Marko Pjaca po dolasku na Rujevicu za web stranice Rijeke. 

 
Ključne riječi

Komentara 7

MI
Misko12
13:53 01.09.2023.

Ma dobro došao u rh, na žalost ne u dinamo jer oni zgubidan iz dinama kao šimić i ostatak tnt, rekli su da je pjaca ozlijeđen a kupili 2 a ne 1 ozlijeđenoj igrača i poslali ih na operacije. O bože

EJ
ejStef
13:20 01.09.2023.

Ajde sretno, da više nema ozljeda... Ovaj prijelazni rok su izgleda svi odradili dobro osim Dinama. I to za puno manje novaca...

ŠT
Štjef
13:30 01.09.2023.

Sećam se kad je pokojni Ćiro na onom prvenstvu di smo ispali od Potrugala ( a Pjaca bil zdrav i u naponu) rekel Čačiću "Pjaca je bog"..nažalost nije imal sreće dečec..želim mu sve najbolje i što manje ozljeda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije