Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TALIJANI

Sprema se senzacija: Marko Pjaca vraća se u HNL, ali ne u Dinamo

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
29.08.2023.
u 20:35

Pjaca je odradio brojne posudbe, a danas je formalno igrač Juventusa. No, talijanski mediji pišu da će opet promijeniti klub.

Marko Pjaca (28) drugi je najskuplji igrač Dinama, no nakon što je 2016. prešao u Juventus za 29 milijuna uslijedili su brojni teški trenuci. Njegov pad krenuo je zbog ozljeda nakon kojih se više nikad nije vratio u staru formu.

Pjaca je odradio brojne posudbe, a danas je formalno igrač Juventusa. No, talijanski mediji pišu da će opet promijeniti klub.

Navode da se Pjaca vraća u HNL, ali ne u Dinamo nego u Rijeku. Posao je navodno u završnoj fazi i Pjaca bi vrlo brzo mogao završiti na Rujevici.

Nakon što je iz Dinama prešao u Juventus, Pjaca je trebao biti buduća zvijezda slavnog torinskoga kluba. Predviđala mu se velika karijera, počeo je skupljati minute, a onda je na prijateljskoj utakmici Estonije i Hrvatske pokidao križne ligamente u desnom koljenu. Dok je bio na posudbi u Fiorentini 2018., otišli su mu i ligamenti lijevog koljena. 

Pjaca dvije godine nije igrao, a Juventus ga je slao na posudbe u Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou, Torino i Empoli. U Empoliju je trebao igrati do kraja sezone, no klub je odlučio prekinuti posudbu budući da je odigrao samo pet utakmica i nije uspio zabiti gol.

 
Ključne riječi

Komentara 12

ZA
zagi101
21:51 29.08.2023.

na žalost Pjaca je svoje najbolje dane odigrao u Dinamu, kad pokidaš oba koljena nije više to to

Avatar comandante
comandante
22:29 29.08.2023.

top igrač...samo da ga ozljede zaobidju

MI
Misko12
06:10 30.08.2023.

Ako dođe to u stvari govori sve i dinamu i njegovoj nesposobno upravi i liječničkoj službi. Pjaca je još uvijek svemirski brod za hnl, a dinamo se boji ga uzeti jer je bio operiran.a mogli su uzeti kačavendu koji je isto operirao, a još gore nisu skužlli da iste probleme ima i stojković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije