Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA KOLJENA

Junak Ekvadora teren je napustio šepajući, no stigle su dobre vijesti za iduću utakmicu

FILE PHOTO: FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Qatar v Ecuador
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
22.11.2022.
u 22:21

U drugom kolu skupine A Ekvador u petak (17 sati) igra protiv Nizozemske, a to su dvije momčadi koje su pobijedile u svojim utakmicama prvog kola.

Ekvadorski napadač Enner Valencia, strijelac dva pogotka u pobjedi njegove momčadi protiv Katra 2-0, u prvom susretu na svjetskom nogometnom prvenstvu, trebao bi zaigrati u drugom kolu skupine A protiv Nizozemaca.

Nakon dva pogotka u prvih pola sata Valencia je šepajući izašao u 77. minuti nakon ozljede koljena. Odmah nakon utakmice, kao i dan kasnije, postojala je bojazan s ekvadorske strane hoće li najbolji napadač reprezentacije zaigrati u prvom idućem susretu, no izgleda kako prepreka za nastup Valencije neće biti.

„Obavili smo sve pretrage i ništa se ozbiljno nije dogodilo koljenu. U pitanju je lakše uganuće tako da njegov nastup u idućem kolu ne bi trebao biti upitan“, rekao je reprezentativni liječnik Camilo Chiquito.

Valencia, inače igrač Fenerbahcea, u sjajnoj je formi posljednjih tjedana te je u posljednjih deset nastupa, devet utakmica za turski klub i premijere na SP-u, postigao devet pogodaka.

U drugom kolu skupine A Ekvador u petak (17 sati) igra protiv Nizozemske, a to su dvije momčadi koje su pobijedile u svojim utakmicama prvog kola.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

>> Mihael Mikić objasnio zašto Hrvatskoj fale Olić i Mandžukić: Od jednog napadača očekujem eksploziju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije