Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoćni trener dinama alen peternac

'Volio bih Petkovića u prvih 11! On je najbolji, ali jednu stvar iz glave mora izbaciti'

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.11.2022.
u 20:44

Putovanje u Španjolsku bit će njegov način opuštanja od naporne i stresne sezone u Dinamu. Dok smo vodili razgovor pričao je o svim mjestima koje će posjetiti, mjestima u kojima nije bio već nekoliko godina. Bit će to prilika za prebiranje, ne samo nogometnih uspomena. Alen Peternac čovjek je kojemu je emocija jako važna stvar, a svi koji ga poznaju pričat će vam o iznimno pozitivnoj energiji koju emitira. Razgovori s takvim ljudima iznimno su lagani. Njegova prava nogometna priča, nakon Dinama, počela je 1995. godine...

Ključne riječi

Komentara 10

AU
alkos.u.penziji
20:55 22.11.2022.

ako je on najbolji onda smo stvarno u banani što se tiče napada

BE
Berri
21:10 22.11.2022.

Objektivno, Bruno Petković je otišao u Katar ne zato jer je on kvaliteta, nego zato jer mi zaista, u ovom trenutku, nemamo kvalitetnih napadača. Nekada smo imali Šukera, Bokšića, Vlaovića, Olića, Mandžukića, Eduarda (dok se nije ozljedio), ali Petković nijee klasa. Naime, Bruno Petković je igrao ovdje: Catania, Reggiana, Varese, Virtus Entella, Bologna, Trapani, Verona, i još u 2 talijanska kluba i nigdje se nije snašao. Da mu ove jeseni nije bilo Čačića, opet bi se vratio u neki klub 2. talijanske lige gdje bi se morao boriti za mjesto u prvih 11.

BL
blackeder2022
21:18 22.11.2022.

Nezasluženo uzeo mjesto našem napadaću iz škotske lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?