Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TRAGEDIJA

Još se traga za nogometašem koji se utopio u Uni: 'Samo da ga nađemo'

Nogometaši
Facebook
14.11.2023.
u 23:25

- Sekunde su bile u pitanju. Tamo se vidi kuda smo proletjeli u vodu. Dok smo izašli, već je bilo gotovo. Već smo u tom trenu shvatili da su njih dvojica ostala u automobilu. Tako se ispostavilo. Jučer su izvukli kapetana, a mog rođaka još nisu našli. Tragali su i danas, i sutra će.

Igrač i jedan od trenera nogometnog kluba Sloga iz mjesta Bosanska Otoka u BiH poginuli su u teškoj prometnoj nesreći noću sa subote na nedjelju, a još tri nogometaša ozlijeđena su. U prometnoj nesreći koja se dogodila u Bosanskoj Otoci poginuli kapetan kluba Nedžad Mujagić i pomoćni trener Adnan Fajić.

Sva petorica bila su u automobilu koji je skliznuo s kolnika u nabujalu rijeku Unu. Mujagić i Fajić su se utopili, a trojica njihovih suputnika uspjela su isplivati iz automobila i spasiti se.

Nusmir Fajić (36), nogometaš koji je između ostalog igrao i za Bjelovar, preživio je nesreću i ispričao što se dogodilo.

- Taj dan smo imali utakmicu i pobijedili. Bilo je dobro raspoloženje, posljednja utakmica, pa kući. Imali smo nakon toga feštu u kafiću. Poslije toga smo otišli u Bosanski Novi, pogledali utakmicu Posušje – Sarajevo i krenuli kući. Malo brža vožnja i na kraju tragedija.

- Sekunde su bile u pitanju. Tamo se vidi kuda smo proletjeli u vodu. Dok smo izašli, već je bilo gotovo. Već smo u tom trenu shvatili da su njih dvojica ostala u automobilu. Tako se ispostavilo. Jučer su izvukli kapetana, a mog rođaka još nisu našli. Ljudi rade svoj posao, voda je velika. Nastavit će i sutra i prekosutra, samo da ga nađemo, ostalo će biti dobro

- Ne znam, sekunda te dijeli od smrti. Grabi čim možeš, pokušavaj, bori se, na kraju, eto, uspio sam se spasiti. Nisam ozlijeđen. I drugi momci koji su izašli, oni su izašli prije mene, ni njima nije ništa. Jedan kaže da je izašao kroz prozor, drugi kroz šajbu. Uglavnom, spasili su se, što je najbitnije.rekao je Fajić za Avaz.

Sloga je klub koji se u ovoj sezoni natječe u drugoj ligi Federacije BiH i trenutačno zauzima petu poziciju među 16 momčadi koje sudjeluju u tom natjecateljskom rangu.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije