Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATKO KRANJČAR

''Jedva čekam vidjeti unučicu Sophie, a posjetit ću i Eduarda''

Zlatko Kranjčar
Reuters
10.01.2010.
u 13:07

Tek što se vratio iz Teherana, bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar u nedjelju sa suprugom Elvirom putuje u London.

– Zaželio sam se djece, Nike i Lane, a osobito unučice, Lanine kćerkice Sophie! Supruga i ja odlučili smo mjesec dana provesti u Londonu, uživati i odmarati se. Naravno da ću puno vremena provoditi i uz nogomet – kazao je odlično raspoloženi Zlatko Kranjčar, čiji su stresovi u Iranu prekinuti prije Nove godine.

U Zagreb se vratio s bogatom otpremninom od Persepolisa, Iranci su nagađali da se radilo o 450.000 dolara.

– Nije bilo loše u Teheranu, dapače, rastanak je bio vrlo korektan, gospodski. Naravno da je u Zagrebu najljepše, uživam u blagodatima koje su mi u Iranu jako nedostajale.

Cico će sina Niku prvi put u akciji vidjeti 16. siječnja, na domaćoj utakmici Tottenhama s Hull Cityjem.

– Boravak u Londonu iskoristit ću i za posjet kampu Spursa. Razgovarat ću s Modrićem i Ćorlukom, te s Harryjem Redknappom, kojega sam upoznao dok je Niko igrao u Portsmouthu. Uz pomoć prijatelja Bore Primorca ući ću i u kamp Arsenala, pratiti treninge, vidjeti Eduarda da Silvu i Wengera, kojega sam također upoznao – zaključio je Zlatko Kranjčar.

Njegova kći Lana udana je za francuskog bankara Thibaulta Detreixa, a sin Niko je u braku sa Zagrepčankom Simonom.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:49 10.01.2010.

jos ce jako puno juznoamerikanaca proci kroz dinamo, a da nece imati igraca, rodjenog zagrepcana, nikine kvalitete ... a za niku je super sto se maknuo kako iz dinama tako i hajduka ... ukratko - propustili ste, pa sad gledajtete mandzukica, papandopulosa i sammira zvanog space shuttle

NI
nikolatr
16:56 10.01.2010.

A sto nisam znao da je Nikova mama Muslimanka...?

KR
kripton
13:33 10.01.2010.

Sitna duša Cico,što misliš koliko je pravih talenata moralo odustati od nogometa da bi tvoj debeloguzi antitalent uvijek igrao,koliko se u to čudo uložilo i na kraju prosječan igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije