Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje Hanssonu

Jedna velika pogreška u Ligi prvaka i gubiš SP!

Martin Hansson
AFP
23.11.2009.
u 17:08

Bivši Fifin sudac, Nizozemac Mario van der Ende kritizirao je izbor Martina Hanssena za utakmicu Francuska - Irska (1:1) u kojoj se odlučivalo o odlasku na Svjetsko prvenstvo.

– Šveđanin je tipičan primjer suca koji prebrzo dobije priliku u teškim utakmicama, a sudi u ligi u kojoj gotovo da ne postoji pritisak.

Hansson je unatoč teškom propustu na širem popisu 38 sudaca koji su kandidati za SP. No, dobio je iz Fife jasno upozorenje uoči utakmica Lige prvaka u kojima će suditi do kraja sezone:

– Još jedna kardinalna pogreška i ostat ćeš bez mjesta u avionu za Južnu Afriku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije