Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DFB-POKAL

Jedan, dva, tri: Raspoloženom Sosi trostruka asistencija u rapsodiji Kupa

GER, 1. FBL, FC Bayern Muenchen vs VfB Stuttgart
Foto: EXPA/ Eibner/ Michael Weber
1/3
19.10.2022.
u 23:50

Hrvatski reprezentativac nedavno je zabio i svoj prvi pogodak u kockastom dresu.

Drugoligaš Paderborn izbacio je Werder u drugom kolu Njemačkog nogometnog kupa svladavši momčad iz Bremena pred svojim navijačima sa 3:2 boljim izvođenjem jedanaesteraca, dok je hrvatski reprezentativac Borna Sosa u uvjerljivu pobjedu Stuttgarta protiv Arminije (6:0) ugradio tri asistencije

Stuttgart je već do poluvremena vodio sa 4:0. Stenzel (20) i Endo (24) su postigli prva dva pogotka, da bi na dodavanja Borne Sose u prvom poluvremenu pogađali još i Pfeiffer (29) te Silsa (39). Pfeiffer se u 52. minuti drugi put upisao u strijelce, a u 67. minuti je Sosa došao do treće asistencije za pogodak Guirassyja, a tri minute poslije je napustio travnjak.

Paderborn je vodio 2:0 na poluvremenu golovima Plattea (22) i Conteha (42), da bi Bittencourt (65) i Weiser (84) vratiti Werder u utakmicu. U produžetku nije bilo pogodaka, a u raspucavanju s bijele točke presudio je promašaj Bittencourta u petoj seriji.

Njemački kup - šesnaestina finala (srijeda)

Augsburg - Bayern 2:5
Freiburg - St. Pauli 2:1 (1:1) - produžetak
Hannover - Borusssia D. 0:2
Paderborn - Werder 3:2 (2:2) - raspucavanje
Union Berlin - Heidenheim 2:0
Stuttgart - Arminia B. 6:0
Sandhausen - Karlsruher 3:2 (2:2) - raspucavanje
Jahn Regensburg - Fortuna 0:3

>> Pogledajte slavlje navijača Dinama nakon velike pobjede protiv Chelseaja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije