Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PODVALA

Je li ovo najveća transfer prevara ikada?

Barkley Miguel Panzo
Foto: FKPanevėžys
03.02.2018.
u 08:21

- Ako nekad odlučite ići pogledati Lazio u Rimu, samo mene nazovite i sredim vam karte preko njega - hvalio se Panza.

Litavski drugoligaš Panevežys nije skrivao oduševljenje kada su doveli 25-godišnjeg Angolca s francuskom putovnicom Barkleya Miguela Panza.

Bili su uvjereni da su doveli igrača koji je u 36 nastupa u od 2010. do 2012. za engleskog prvoligaša QPR zabio 45 golova. Nakon toga je Panzo igrao za francuske niželigaše do 2016. kada seli u Švedsku. Litavcima nije bilo niti sporno što je nakon sjajne sezone u engleskom prvoligašu završio u francuskim niželigašima.

Barkley Miguel Panzo
1/13

Boravak u QPR-u ispao je kao velika izmišljotina jer ovaj Angolac za engleskog prvoligaša nikad zaigrao, već je na Otoku igrao za izvjesni Woking FC.

Panzo je po dolasku u Panevežys dao i intervju za klupske stranice na kojem se pohvalio prijateljstvom s igračem Lazija Bastosem.

- Znate, dobar sam prijatelj s Bastosem iz Lazija, ako nekad odlučite ići pogledati Lazio u Rimu, samo mene nazovite i sredim vam karte preko njega - hvalio se Panza.

Ubrzo nakon što ova priča postala viralni hit, iz Panzine biografije na Wikipediji nestala je informacija da je igrao za QPR. No, novi klub je našao...


Komentara 4

DU
Deleted user
20:34 03.02.2018.

slovenc

Avatar Jalnuški
Jalnuški
08:56 03.02.2018.

Ovoga ima samo kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije