Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSVAĐAO SE S KAPETANOM

Hrvatski reprezentativac se opušta uz hitove srpskog pjevača

Ivan Perišić Marcelo Brozović Šime Vrsaljko Andrej Kramarić
Foto: Sanjin Strukićl/PIXSELL
1/8
02.02.2018.
u 19:38

U svađi koja je izbila u Interu glavnu riječ navodno su imali hrvatski reprezentativci koji su u sukobu s kapetanom Icardijem

Inter za pobjedu ne zna od 3. prosinca kada su s 5:0 dobili Chievo. Nakon toga odigrali su devet utakmica u kojima nisu osjetili slast pobjede.

Talijanski mediji tvrde da razlog loših rezultata međusobna svađa igrača, u kojoj su navodno glavnu riječi imali hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović koji su se sukobili s kapetanom Maurom Icardijem, piše Corriere della Serra.

Da se nešto dogodilo može se zaključiti prema društvenim mrežama gdje je Brozović prestao pratiti Argentinca na Instagramu, a Perišić ga je izbrisao s liste prijatelja na Facebooku.

Inače, Brozović je posljednjeg dana prijelaznog roka bio na izlaznim vratima kluba i trebao je u Sevillu, ali je u posljednji trenutak transfer stopirao trener nerazzurra Luciano Spalletti.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Hrvatskom veznjaku to očito nije teško palo jer danas je na Instagramu objavio kako uživa u vožnji novim Rolls-Royceom, a pozadini svira njegov omiljeni pjevač Mile Kitić.

Komentara 29

DU
Deleted user
20:08 02.02.2018.

Isti nivo naobrazbe i kulture.

DU
Deleted user
20:12 02.02.2018.

Brozovića glazbenoj kulturi podučio je krimos Zdravko.

SL
slonica46
20:38 02.02.2018.

Osoba koja sluša takvu "muziku" za mene je teški primitivac! Ne zato što sluša Srpskog pjevača već zato što to nije muzika a o tekstu pjesama bolje ne govoriti...To je takav primitivizam da imalo kulturana osoba to ne može slušati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije