Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA DRUGE PLANOVE

Sestra dinamovca odbila odlazak u Arsenal!

Petra Benković
Foto: Instagram
03.02.2018.
u 07:01

Želim se posvetiti obrazovanju i upisati Filozofski fakultet u Zagrebu. Mislim da ima vremena za moj odlazak u inozemstvo i vjerujem da će ovakvih ponuda biti još u budućnosti – rekla je Petra

Petra Benković, nogometašica Dinama, sestra igrača Dinama Filipa Benkovića, zahvalila se na ponudi londonskog Arsenala.

– Želim se posvetiti obrazovanju i upisati Filozofski fakultet u Zagrebu. Mislim da ima vremena za moj odlazak u inozemstvo i vjerujem da će ovakvih ponuda biti još u budućnosti – rekla je Petra.

– Ponosni smo što je traži Arsenal. Ona je u godinu dana jako puno napredovala, a mi u klubu podržavamo njezinu odluku da joj je u ovom trenutku važniji fakultet – istaknula je njezina trenerica Marija Margareta Damjanović.

Komentara 3

BO
bongi
18:00 03.02.2018.

Mislio sam da je barem Damir Mrvec koliko toliko pismen novinar ali sam se prevario. Pa bilo bi red u ovakvom bezveznom članku barem napisati o kojem se sportu radi.

DU
Deleted user
15:48 03.02.2018.

Znači Arsenal bi brata htio u svojim redovima. Ok Wenger 20 milja i vozi.

DU
Deleted user
07:33 03.02.2018.

da je vulo ko.u muskom nogometu, qitu bi ti upisala fax

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije