Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA NE POVJERUJEŠ

Ono što su vidjeli igrači Hajduka nakon utakmice nitko nije očekivao

Hajduk - Inter
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
02.02.2018.
u 21:31

Na teren se nakon utakmice dovezao automobil Volkswagen Golf 1 koji je na stražnjoj strani imao namontiran valjak za ravnanje terena

Ma svega smo se nagledali na nogometnim terenima, ali ono što se dogodilo u Gabeli nakon utakmice domaćeg GOŠK-a i Hajduka (2:1) stvarno nismo očekivali, piše Goal.

Nakon što je domaćin proslavio pobjedu nad rezervnom momčadi Hajduka, na teren se dovezao automobil Volkswagen Golf 1 koji je na stražnjoj strani imao namontiran valjak za ravnanje terena.

Navodno su igrači Hajduka ostali u čudu kada su vidjeli popularnu jedinicu kako pokušava 'spasiti' teren nakon njihove utakmice. 

A kako i ne bi...

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:57 02.02.2018.

Golf 1 = Hajduk. Komedija zagarantirana.

NI
nirovad
09:34 03.02.2018.

kaj je čudno, nemaju svi klubovi novaca ko Hajduk, a da nespominjem one druge, i još su izgubili. To čudno.

DU
Deleted user
13:33 03.02.2018.

Prvo su povaljali teren ,a onda hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije