Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikani protiv medija

Janica i Boban nemaju pravo na to da izgube kontrolu

janica kostelic
goran jakuš/PIXSELL
11.01.2010.
u 09:55

Nisu fotoreporteri i novinari sveci, daleko od toga, ali Janica i Zvone su javne osobe koje su u tim trenucima bile na javnim mjestima i ne mogu nikome zabraniti da ih snima.

Protekli tjedan Janica Kostelić, najveća sportašica koju smo ikada imali, prekoračila je granicu pristojnog ponašanja. Naime, nakon što su je dijelom neprofesionalni fotoreporteri željeli snimiti s novim dečkom, reagirala je vulgarno, pomalo i huliganski, želeći se s njima obračunati.

Nedavno se slična scena dogodila kada je Zvonimir Boban ispred rodilišta u Petrovoj, videći da ga fotoreporter Drago Sopta, kojega, uzgred, zna dugi niz godina, želi snimiti, reagirao nekulturno, izgubivši se na trenutak.

Nedvojbeno je riječ o velikanima hrvatskog sporta, koji su malo teže primali teret slave u javnom životu. Nisu fotoreporteri i novinari sveci, daleko od toga, ali Janica i Zvone su javne osobe, koje su u tim trenucima bile na javnim mjestima, i ne mogu nikome zabraniti da ih snima. Jednostavno, njih dvoje nemaju pravo izgubiti kontrolu. Kao niti bilo tko drugi.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:04 11.01.2010.

Da li je ikome od vas lešinara jasno da nitko ne bi kukao za tim \"vijestima\" da ih nema, tj. da vi stvarate te \"vijesti\". Samo nek vas tamburaju! Naprijed Janice, naprijed Zvone, nagurajte im te fotoaparate u prkno!

OB
-obrisani-
11:06 11.01.2010.

Svaka čeast i Janici i Zvoni... I Ivaniševiću i bodyguardu od Beyonce... Zašto ova njuškala ne nađu pravi posao, a usput negdje neka pronađu i vlastiti život..

DO
domingo1981
11:49 11.01.2010.

da ja vidim tko bi se jos znao kulturno ponasati kad nemeres ni kakit bez da te pitaju kakva ti je stolica... cudi me da se toliko dugo i susdrzavaju... u ostalom. zasto narod mora znati skim se janica sastaje ili sta boban tu i tamo radi... mene uopce ne tangira kao i vecina ljudi... nego novinari provociraju inciden da bi imali sto pisati... da hoce bar jednom netko da razbije takvom novinaru nosic ili slicno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije