Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikani protiv medija
Povratak na članak

Janica i Boban nemaju pravo na to da izgube kontrolu

Nisu fotoreporteri i novinari sveci, daleko od toga, ali Janica i Zvone su javne osobe koje su u tim trenucima bile na javnim mjestima i ne mogu nikome zabraniti da ih snima.

Komentari 7

DO
domingo1981
11:49 11.01.2010.

da ja vidim tko bi se jos znao kulturno ponasati kad nemeres ni kakit bez da te pitaju kakva ti je stolica... cudi me da se toliko dugo i susdrzavaju... u ostalom. zasto narod mora znati skim se janica sastaje ili sta boban tu i tamo radi... mene uopce ne tangira kao i vecina ljudi... nego novinari provociraju inciden da bi imali sto pisati... da hoce bar jednom netko da razbije takvom novinaru nosic ili slicno...

VL
OB
-obrisani-
11:04 11.01.2010.

Da li je ikome od vas lešinara jasno da nitko ne bi kukao za tim \"vijestima\" da ih nema, tj. da vi stvarate te \"vijesti\". Samo nek vas tamburaju! Naprijed Janice, naprijed Zvone, nagurajte im te fotoaparate u prkno!

VL
OB
-obrisani-
11:06 11.01.2010.

Svaka čeast i Janici i Zvoni... I Ivaniševiću i bodyguardu od Beyonce... Zašto ova njuškala ne nađu pravi posao, a usput negdje neka pronađu i vlastiti život..

VL
MY
mystery023
11:42 11.01.2010.

Flakiću, ti se sve više baviš obranom svoje profesije od \"opasnih javnih osoba\" umjesto sportom. Svaka čast i Janici i Zvoni. Janicu pratite u korak otkad je bila maloljetna, pa dajte ženi malo mira.Pvo su je mučile ozljede, sad je muče budale od \"paparazza\". Dajte joj da bar malo uživa, ako već nije imala mladost kao i svi drugi, nek se bar sad malo opusti. A za Zvonu si i sam sve rekao...reporter kojeg dugo zna se ispred njega sakriva iza auta ko lopov i pokušava ga slikati. Da je doa ko čovik, reka mu lipo \"Zvone čestitam na prinovi, može jedna slika\" vjerojatno bi ga ovaj i počastija pićem uz tu sliku. a da ne spominjem ono vrebanje ispred bolnice u grmlju da javnost dobije \"dugoočekivanu\" sliku Modrićeve cure kako izlazi sa pregleda. Takvim potezima, i opravdavanjiima istih samo srozavate svoju profesiju. JADNO

VL
SP
spancro
12:16 11.01.2010.

dogovorite se za interviju i pitajte dali ima novog prijatelja i ako kaze da nema ostavite na tome

VL
LI
live
23:31 11.01.2010.

Flak ti si zadnji koji moze da prica o kulturi i ponasanju. Iako nisi nikoga udario, verbalno vrijedjanje i konstantno omalozavanje pojedinaca, za koje svi znamo na koga mislim, je isto kao i udaranje sakama. Zato ne pisi gluposti, ali ti si navikao da ti se to kaze.

VL
OB
-obrisani-
01:26 12.01.2010.

Rugobica i Zvone su totalno privatne osobe a nikako javne. Javne su bile jedino dok su bile aktivne. Ali nazalost, to toljaga nemoze shvatiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.