Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej u Areni

J. Prpić: Dolazi me gledati brat, i to nakon 15 godina

Joe Prpich
Marko Lukunić/Pixsell
19.01.2011.
u 11:09

- Ozlijeđena šaka me jako boli i dvostruko je veća od druge. U petak neću igrati, no jednu utakmicu u Areni sigurno hoću, makar i s blokadom - kaže Brumerčik.

Hokejaši Medveščaka jedva čekaju petak i prvu utakmicu u Areni. Kažu da su to utakmice za koje se živi, da nitko ne može biti hladan kad izađe pred 15.000 navijača.

– Bit će jako zabavno, jedva čekamo tu prvu utakmicu. U Domu sportova je 6000 ljudi pa je svaki put ludnica. Kako će tek biti u Areni – rekao je najefikasniji igrač Medveščaka ove sezone Ryan Kinasewich te dodao:

– Prije nego što sam došao u Medveščak, Sertić mi je pričao da su navijači ovdje ludi i jako glasni, ali nisam mislio da baš toliko podržavaju momčad.

Ryan igrao pred 15.000

Napadač medvjeda kaže da je jednom već igrao pred 15.000 ljudi.

– U Americi, još dok sam bio junior. I bilo je fantastično.

O ciljevima za ovu sezonu Kinasewich kaže:

– Mislim da možemo do polufinala kao prošle sezone, sada nam se vratio Guidarelli i opet smo kompletni u napadačkim linijama.

U Zagrebu Kinasewich, kojemu je djed podrijetlom iz Slavonije, uživa.

– U Hrvatskoj se osjećam kao kod kuće. Svi su sjajni prema nama.

Zasad je sam, obitelj mu je u Kanadi.

– U Zagrebu nemam čak ni curu. No, Hrvatice su prekrasne – nasmijao se Kinasewich.

Hoćete li ostati i sljedeće sezone?

– Razgovarat ću o tome sa svojim agentom na kraju sezone, no ne bih imao ništa protiv da ostanem.

Dokapetan Joel Prpić također je nestrpljiv zbog Arene.

– Jako sam uzbuđen zbog tih utakmica, ali još više zbog toga što mi je prije dva dana u posjet došao brat iz Kanade. Već me 15 godina nije gledao kako igram, još od juniorskih dana – rekao je Joel Prpić.

Zacrnilo mu se pred očima

– Te smo utakmice čekali od početka sezone. Svi jedva čekamo da izađemo na led. Ja nikad nisam igrao ni približno pred toliko ljudi, pa će mi to biti jako uzbudljivo – dodao je Benjamin Gazdić.

Utakmicu u petak gotovo sigurno neće igrati Miroslav Brumerčik, koji je u nedjeljnom dvoboju s Albom ozlijedio desnu šaku.

– Proslijedio sam pak i u tom trenutku naletio je Albin igrač i ozlijedio mi šaku. Sjećam se samo da mi se zacrnilo pred očima. Šaka me jako boli i dvostruko je veća od zdrave. U petak neću igrati, no jednu utakmicu sigurno hoću, makar i s blokadom – istaknuo je Brumerčik.

 

Petak, 21. siječnja

17.30, Arena Zagreb

Medveščak - KAC

Nedjelja, 23. siječnja

18.00, Arena Zagreb

Medveščak - Vienna

Utorak, 25. siječnja

19.15, Arena Zagreb

Medveščak - Olimpija

Petak, 28. siječnja

19.15, Arena Zagreb

Medveščak - Villach

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije